Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αλλάζει τα πλάνα του ενόψει Λαμίας ο Κωστένογλου!

Ετοιμάζει αλλαγές ο Νίκος Κωστένογλου για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Λαμία.

Ετοιμάζει αλλαγές ο Νίκος Κωστένογλου για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Λαμία.

Μπαίνουμε ξανά σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς με τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στη Λαμία την Κυριακή να πλησιάζει και τον Νίκο Κωστένογλου να δουλεύει στις προπονήσεις κάποιες από τις σκέψεις του.

Ο προπονητής δείχνει διάθεση, βάση δοκιμών, να επαναφέρει την τετράδα στην άμυνα και να αφήσει γι’ αυτό το ματς το 3-5-2 ή το 3-4-3 που είδαμε σε Τραπεζούντα και Τρίπολη.

Από το ματς της Κυριακής θα απουσιάσει ο Ολιβέιρα, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ δεν αναμένεται να αγωνιστεί και ο Μάνταλος, ο οποίος συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Εφόσον τελικά ο Κωστένογλου επιλέξει το 4-2-3-1 στο κέντρο άμυνας θα είναι ο Βράνιες με τον Οικονόμου (ο Τσιγκρίνσκι έβγαλε δυο σερί 90λεπτα και θα υπάρχει ειδικό πρόγραμμα γι’ αυτόν), ενώ όλα ανοιχτά είναι για τα πλάγια μπακ με τους Μπακάκη – Παουλίνιο να διεκδικούν θέση δεξιά και τον Λόπες με τον Χουλτ αριστερά.

Στα αμυντικά χαφ σίγουρος είναι ο Σιμόες, με τον Κρίστιτσιτς να διεκδικεί φανέλα βασικού γι’ αυτό το ματς.

Στην επίθεση φουνταριστός θα είναι ο Λιβάγια και η τριάδα πίσω του αναμένεται να αποτελείται από τους Αλμπάνη, Ζεράλδες και Βέρντε.

Εφόσον επιλέξει το 3-4-3 ο Κωστένογλου στα στόπερ θα πάει ο Μπακάκης, με τον Παουλίνιο να καλύπτει τη δεξιά πλευρά, ενώ ο Ζεράλδες αναμένεται να πάει δίπλα στον Σιμόες στο κέντρο και η τριάδα μπροστά να αποτελείται από τους Λιβάγια, Αλμπάνη και Βέρντε.

Αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις του προπονητή για τον αγώνα της Κυριακής. Περισσότερα φυσικά θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες προπονήσεις.

Πηγή: aek365 com

Διαβάστε επίσης

Back to top button