Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προφορική συμφωνία ΑΕΚ – Ντιναμό για Λιούμπισιτς!

Όπως ενημέρωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα η ΑΕΚ, υπάρχει προφορική συμφωνία με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τη μετακόμιση του Λιούμπισιτς στην Ένωση.

Όπως ενημέρωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα η ΑΕΚ, υπάρχει προφορική συμφωνία με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τη μετακόμιση του Λιούμπισιτς στην Ένωση

Η ΑΕΚ, λοιπόν, είναι στο παρά… ένα της ολοκλήρωσης της μεγάλης μεταγραφής του Λιούμπισιτς από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Από την ΑΕΚ τόνιζαν πως μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες μεταγραφή δεν υπάρχει, ωστόσο υπογράμμιζαν πως η Ένωση έχει έρθει σε προφορική συμφωνία για την απόκτηση του 24χρονου χαφ.

Και ταυτόχρονα επισήμαναν ότι «αισιοδοξούμε πως τουλάχιστον αύριο το πρωί θα έχει ολοκληρωθεί θετικά η υπόθεση, όμως όντως έχουμε πλέον προφορική συμφωνία. Το πρωί με το καλό θα πούμε περισσότερα».

Να θυμίσουμε πως λίγο νωρίτερα και πριν γίνει γνωστή η προφορική συμφωνία, ο Τόμο Νίτσοτα σε επικοινωνία με το SDNA ανέφερε: «Δεν γνωρίζω ακριβείς λεπτομέρειες, εκείνο που ξέρω είναι ότι ο Λιούμπισιτς πιέζει να έρθει στην ΑΕΚ». Ο Νίτσοτα είναι ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε το θέμα γνωρίζοντας άριστα πρόσωπα και πράγματα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Η μεταγραφή είναι πιθανό να γίνει», ήταν ακόμη μία τοποθέτησή του και εν τέλει δικαιώθηκε!

Και αυτό γιατί πλέον απομένουν τα διαδικαστικά προκειμένου ο Λιούμπισιτς να μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα, με την ΑΕΚ να είναι πια πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας μεταγραφής που αναβαθμίζει σημαντικά τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Πηγή:SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button