ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν προχώρα του Κλέιτον…/ “Ψωνίζει” από Ισπανία η Λαμία!

Σίλβα Κλέιτον ήταν... και πάει! Παίρνει δεκάρι από την ισπανική αγορά ο ΠΑΣ Λαμία. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Πριν από λίγες ημέρες to10.gr έφερε στο προσκήνιο την επίσημη πρόταση της Λαμίας στον Σίλβα Κλέιτον. Μέσα σε λίγες ώρες από την ΠΑΕ επιβεβαιώθηκε η προσφορά και οι επαφές του συλλόγου με τον Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο, που… κυκλοφορεί ελεύθερος. Επαφές, ωστόσο, που όλα δείχνουν ότι δεν καρποφόρησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας ιστοσελίδας λοιπόν, η πρόταση που έγινε από τη Λαμία έκανε έξαλλο τον Κλέιτον, καθώς ήταν κάτω από το 50% των απαιτήσεών του! Για την ακρίβεια, λέγεται πως η προσφορά ήταν λίγο πάνω από τις 50.000 €, με τον 36χρονο μέσο να την απορρίπτει.

Betατζής

Οι ίδιες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι επειδή η Λαμία «καίγεται» για την απόκτηση 10αριού, για αυτόν τον λόγο κινείται δυναμικά τις τελευταίες ώρες, ώστε να κλείσει τον ποδοσφαιριστή που έχει επιλέξει η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο. Οι μόνες πληροφορίες που υπάρχουν έως τώρα για τον αντι-Κλέιτον είναι πως θα έρθει από την αγορά της Ισπανίας.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως και σήμερα να βρίσκεται στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΣ Λαμία.

Ετικέτες
autovision

prwto

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close