Άλλα αθλήματαΜπάσκετΣτοίχημα

Μουντομπάσκετ 2019: Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας!

Δείτε τις στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com για τους σημερινούς αγώνες του Μουντομπάσκετ 2019.

Δείτε τις στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com για τους σημερινούς αγώνες του Μουντομπάσκετ 2019.

FIBA WORLD CUP 2019 | CHINA

Γράφει ο Χρήστος Βενίδης


ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ

11.9.2019 | 16:00

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Οι Αυστραλοί συνεχίζουν να την πολύ καλή πορεία τους στην διοργάνωση, ένα αουτσάιντερ που κόντραρε στα ίσια τα φαβορί και που έχει βάλει πλώρη για μετάλλιο. Οι Αυστραλοί έχουν την ευκαιρία απέναντι στην Τσεχία να πάρουν την μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά. Αυτό που ίσως την δυσκολέψει είναι ότι οι Τσέχοι έχουν παρόμοιο στυλ με αυτούς και αυτό ίσως τους δημιουργήσει προβλήματα

ΤΣΕΧΙΑ

Οι Τσέχοι κατάφεραν και με ένα εκπληκτικό 3/3 με Τουρκία, Βραζιλία και Ελλάδα και βρίσκονται ένα βήμα πριν την τετράδα της διοργάνωσης. Οι Τσέχοι με οργανωτή τον Σατοράνσκι και εκτελεστές τους Μπόχασικ και Χούρμπαν μπορεί να ηττήθηκαν από το εθνικό μας συγκρότημα αλλά κατάφεραν και κράτησαν την διαφορά κάτω από τους δώδεκα πόντους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Πολύ δύσκολη αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί μιας και καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να διεκδικήσει την θεση της σε έναν τελικό. Η Αυστραλία είναι πολύ καλή ομάδα αλλά το 1.15 στον άσσο είναι υπερβολικό, θα πάμε με το χάντικαπ +9.5 πόντους για την Τσεχία με απόδοση 2.05.

 

FIBA WORLD CUP 2019 | CHINA

Γράφει ο Χρήστος Βενίδης


ΗΠΑ -ΓΑΛΛΙΑ

11.9.2019 | 14:00

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

ΗΠΑ

H Αμερική δεν έκανε καλό παιχνίδι απέναντι στην Βραζιλία αλλά πήρε την νίκη με 89-73. Κατάφερε και ήταν μπροστά σε όλα τα δεκάλεπτα και δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο Γκρέγκ Πόποβιτς και το προπονητικό τίμ των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν καταφέρει να φτιάξουν ένα σύνολο που μπορεί να ανταποκριθεί απέναντι σε κάθε ομάδα.

ΓΑΛΛΙΑ

Η Γαλλία ηττήθηκε από την Αυστραλία στο πρώτο παιχνίδι για τον νέο όμιλο και έτσι αναγκάζεται να παίξει απέναντι στις ΗΠΑ. Οι Γάλλοι έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τις ΗΠΑ και να περάσουν στα ημιτελικά. Ένα σενάριο βέβαια που η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών και το προπονητικό τίμ δεν θα το επιτρέψει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η ομάδα των ΗΠΑ έχει κατακριθεί, έχει χλευαστεί αλλά ο Πόποβιτς, ο Κέρρ και το υπόλοιπο προπονητικό τίμ έχει καταφέρει να κάνει ομάδα. Οι Αμερικάνοι αν παρουσιαστούν σοβαροί δεν θα έχουν πρόβλημα παρά το τεράστιο ταλέντο και την ποιότητα που διαθέτουν οι Γάλλοι. Επιλογή το χάντικαπ των + 9.5 πόντων για την Γαλλία με απόδοση 1.70 γιατί δεν θα παραδοθεί κατά την γνώμη μου τόσο εύκολα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button