ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Μπερτόλιο και ΠΑΣ Λαμία;

Λέτε να έχουμε τα ευχάριστα στον ΠΑΣ Λαμία;

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ώρες, πως η Λαμία προσπαθεί να κάνει το…κόλπο γκρόσο και να κρατήσει τον Φακούντο Μπερτόλιο και τη νέα σεζόν στα κυανόλευκα!

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός είχε επαφή με την ομάδα μας μετά το τέλος του περσινού πρωταθλήματος, όπου και διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό κομμάτι με αποτέλεσμα να παγώσουν οι συζητήσεις.

Από την μεριά του βέβαια ο Μπερτόλιο είχε και έχει, προτάσεις από αρκετές ομάδες του εξωτερικού, χωρίς να έχει γίνει σαφές αν αυτές ικανοποιούν τα θέλω του ποδοσφαιριστή.

Σε αυτές μάλιστα είχε “παίξει” και το όνομα του Παναθηναϊκου, όμως όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η περίπτωση του δεν απασχόλησε ποτέ τους πράσινους, αφού ο Μπερτόλιο δεν ταίριαζε στα χαρακτηριστικά του επιτελικού που έψαχνε ο Γιώργος Δώνης.

Τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει μια έντονη φημολογία και το τονίζουμε αυτό για να μην δημιουργηθεί κλίμα, πως η Λαμία ψάχνει την ολική ανατροπή και την ανανέωση του Φακούντο για έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως δεν αποκλείεται ο Μπερτόλιο να βρίσκεται στην πόλη μας μέσα στο Σαββατοκύριακο προκειμένου να έχει συναντήσεις με τους διοικούντες της κυανόλευκης ΠΑΕ!

Όπως  και να έχει, τονίζουμε για ακόμη μια φορά πως όλα αυτά είναι μέχρι στιγμής στα πλαίσια τηςφημολογίας και μένει να δούμε αν ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μας, πραγματοποιήσει ακόμη μια υπέρβαση, με δεδομένο φυσικά τη μείωση του φετινού μπάτζετ.

Πηγή: lamiaragate3. gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button