ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χρόνια πολλά Μανώλη!(pics+vid)

Γενέθλια έχει σήμερα ο δεξιός μπακ του ΠΑΣ Λαμία, Μανώλης Σάλιακας και το LamiaSports του εύχεται χρόνια πολλά μέσω ενός μικρού αφιέρωμα!

Γενέθλια έχει σήμερα ο δεξιός μπακ του ΠΑΣ Λαμία, Μανώλης Σάλιακας και το LamiaSports του εύχεται χρόνια πολλά μέσω ενός μικρού αφιέρωμα!

Σαν σήμερα στις 12 Σεπτεμβρίου του 1996 γεννήθηκε Στο Ηράκλειο της Κρήτης ο Μανώλης Σάλιακας, ο δεξιός μπακ του ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος σήμερα γίνεται 23 ετών!

Η «αποκάλυψη» του φετινού ΠΑΣ Λαμία έχει γενέθλια και το LamiaSports του εύχεται χρόνια πολλά μέσω ενός μικρού αφιερώματος.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΩΛΗ!

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Μανώλη Σάλιακα ξεκινάει στις ακαδημίες του Εργοτέλη, όπου και ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του και κέρδισε την μεταγραφή του στον Πειραιά και στον Ολυμπιακό.

Από το 2013 ανήκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού Κ20 όπου κατάφερε και αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια του Champions League Κ19, έχοντας 2 γκολ και 3 ασίστ.

Το 2016 δίνεται δανεικός στην κυπριακή ομάδα, Καρμιώτισσα όπου έχει μία φουλ σεζόν με 30 συμμετοχές και 1 ασίστ.

Στους Πειραιώτες επέστρεψε, έπαιξε σε 6 παιχνίδια με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και αποχώρησε εκ νέου δανεικός, αλλά αυτή τη φορά για τον Κισσαμικό/Χανιά.

Στην ομάδα των Χανίων έπαιξε δύο σεζόν, όπου συμπλήρωσε 50 συμμετοχές, πέτυχε 7 γκολ και έδωσε και 10 ασίστ.

(EUROKINISSI)

Όταν ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό στον Κισσαμικό, αποχώρησε ελεύθερος και από τον Ιούλιο του 2019 φοράει τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία.

Με τη Λαμία μετράει 2 επίσημα παιχνίδια και μία γκολάρα, απέναντι στον Ατρόμητο με απευθείας εκτέλεση φάουλ!

Διαβάστε επίσης

Back to top button