Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ναζλίδης!

Τον διεκδικούν τρεις ομάδες... και τελικά καταλήγει στην Κρήτη ο έμπειρος φορ, ο οποίος είχε περάσει και τα ρεπορτάζ του ΠΑΣ Λαμία.

Τον διεκδικούν τρεις ομάδες… και τελικά καταλήγει στην Κρήτη ο έμπειρος φορ, ο οποίος είχε περάσει και τα ρεπορτάζ του ΠΑΣ Λαμία.

Δεν ήταν λίγες οι ομάδες που χτύπησαν την πόρτα του αυτές τις μέρες. Ο Ολυμπιακός Βόλου πίεσε πολύ για να τον αποκτήσει, αλλά ο παίκτης ήταν αρνητικός. Στον χορό μπήκαν και τα Τρίκαλα.

Όπως είχαμε ενημερώσει, όμως, ο παίκτης περίμενε κάτι καλύτερο και τελικά το βρήκε. Ο λόγος για τα Χανιά. Ανάμεσα στις δυο πλευρές υπάρχει προφορική συμφωνία και απομένουν λεπτομέρειες ώστε να κλείσει το ντιλ.

Και για τους δύο είναι μία καλή συγκυρία. Οι Κρητικοί αποκτούν έναν έμπειρο επιθετικό που θα μπορεί να τους δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Έχοντας, μάλιστα, και τους Κουσκουνά, Αρναρέλλη και Τζιώρα δυναμώνουν αισθητά στην περιοχή.

Για τον Ναζλίδη τηρουμένων των αναλογιών είναι επίσης μία καλή κατάληξη. Ναι μεν πέφτει μία κατηγορία, αλλά πηγαίνει σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους. Και δεν είναι μόνο αυτό. Πολλές φορές το βασικό είναι να πας κάπου όπου θα είναι σίγουρο πως θα πληρωθείς.

Αν μη τι άλλο, τέτοια θέματα δεν υπάρχουν στα Χανιά σε αντίθεση με άλλες ομάδες της Super League 2.

Πηγή: Sportime 

Διαβάστε επίσης

Back to top button