ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το who is who του Νταμίρ Κάχριμαν!(pics+vids)

Αυτός είναι ο νέος τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία... Σας παρουσιάζουμε τον Νταμίρ Κάχριμαν!

Αυτός είναι ο νέος τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία… Σας παρουσιάζουμε τον Νταμίρ Κάχριμαν!

Εδώ και λίγα λεπτά η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου τερματοφύλακα, Νταμίρ Κάχριμαν.

Ποιος είναι όμως ο Σέρβος διεθνής τερματοφύλακας; Το LamiaSports σας έχει την απάντηση και σας ετοίμασε ένα μικρό αφιέρωμα για την ποδοσφαιρική ζωή του γκολκίπερ από Βελιγράδι.

ΝΤΑΜΙΡ ΚΑΧΡΙΜΑΝ

Ο Νταμίρ Κάχριμαν γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου του 1984 στο Βελιγράδι, είναι 34 ετών, έχει ύψος 1,92μ. και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Η πρώτη ομάδα με την οποία αγωνίστηκε ο Κάχριμαν ήταν η Σλόμποντα Ούζιτσε. Εκεί έπαιξε και στην ομάδα Κ19 αλλά και στην ανδρική.

Το 2003 πήρε μεταγραφή για την Γιαβόρ Μάτις. Εκεί έπαιξε σε 40 αγώνες πρωταθλήματος, δέχθηκε 30 γκολ ενώ κράτησε το «0» 19 παιχνίδια.

Μετά την Γιαβόρ, ήρθε το πέρασμα από την Ζεμούν και την Βοϊβοντίνα όπου έπαιξε σε 1 ματς στην πρώτη και σε 19 παιχνίδια στη δεύτερη, έχοντας 19 τέρματα παθητικό και 7 παιχνίδια χωρίς να δεχθεί τέρμα.

Οι καλές εμφανίσεις του με τη φανέλα της Βοϊβοντίνα, ανάγκασαν την Κόνιασπορ να δαπανήσει το ποσό των 1,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, όμως στην Τουρκία δεν κατάφερε να καθιερωθεί αφού έπαιξε σε μόλις 5 αγώνες έχοντας 15 γκολ παθητικό…

Όταν αποχώρησε από την Τουρκία επέστρεψε στη χώρα του, αλλά αυτή τη φορά έπαιξε στην Ραντ. Με την FKR αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια, έχοντας 27 γκολ παθητικό, ενώ σε 9 παιχνίδια ο Κάχριμαν είδε την εστία του να μην παραβιάζεται.

Τον Ιανουάριο του 2011 η SK Ταβρίγια αγόρασε τον Σέρβο γκολκίπερ. Ο Κάχριμαν στην Ουκρανία έμεινε για τρία χρόνια, έπαιξε σε 79 παιχνίδια, κράτησε το «0» στην εστία του σε 16 από αυτά ενώ δέχθηκε συνολικά 115 γκολ.

Οι εμφανίσεις του τον γύρισαν πίσω στη Σερβία, για να φορέσει τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα για 58 αγώνες, ενώ δέχθηκε 51 γκολ…

Τον Ιανουάριο του 2019 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηρακλή της Β΄Εθνικής. Με τον «Γηραιό» αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια για να δεχθεί 8 γκολ και να κρατήσει 6 φορές ανέπαφη την εστία του.

Επίσης, ο 34χρονος γκολκίπερ έχει αγωνιστεί και 8 φορές με την Εθνική Σερβίας, στην οποία κλήθηκε για πρώτη φορά το 2008.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες αποκρούσεις του Νταμίρ Κάχριμαν:

Διαβάστε επίσης

Back to top button