Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αν έχεις Λάζαρο… διάβαινε!

Η ΑΕΚ χάρη σε έναν καταπληκτικό Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή κατά του Ολυμπιακού και βρίσκεται και πάλι μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, η ΑΕΚ πήρε σπουδαία νίκη εντός έδρας με σκορ 3-2 απέναντι στον Ολυμπιακό στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή.

Οι Πειραιώτες αν και προηγήθηκαν με 0-2 χάρη σε γκολ του Μάρκο Μαρίν στο 22΄και του Οτζίτζα Οφόε στο 45΄κατάφεραν να δεχθούν τρία γκολ και να χάσουν ένα δικό τους παιχνίδι.

Το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Λάζαρος και έφερε το ματς στο 2-2 ήταν ένα καταπληκτικό φάουλ, με την μπάλα να πηγαίνει στο γάμα του τέρματος του Καπίνο.

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ, 4-2-3-1): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Μπακάκης, Γιόχανσον, Σιμόες (29’ Γαλανόπουλος), Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Κλωναρίδης (46’ Λιβάγια), Αραούχο

Ολυμπιακός (Μ. Χάσι, 4-2-3-1): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ενγκελς, Ρομαό (71’ Ζντιέλαρ), Φιγκέϊρας, Ζιλέ, Ταχτσίδης, Καρσελά (82’ Πάρντο), Οτζίτζα, Μάριν (65’ Σεμπά), Εμενίκε

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button