Άλλα αθλήματαΜπάσκετΣτοίχημα

Μουντομπάσκετ 2019: Προγνωστικά για το Ισπανία – Αυστραλία!(vid)

Δείτε τα προγνωστικά του us-sportsbet.com για τον αγώνα του Μουντομπάσκετ 2019 ανάμεσα στην Ισπανία και την Αυστραλία.

Δείτε τα προγνωστικά του us-sportsbet.com για τον αγώνα του Μουντομπάσκετ 2019 ανάμεσα στην Ισπανία και την Αυστραλία.

FIBA WORLD CUP 2019 | CHINA

Γράφει ο Χρήστος Βενίδης

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

13.9.2019 | 11:00

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

ΙΣΠΑΝΙΑ

Οι Ισπανοί μετά από μία μέτρια πορεία στους ομίλους έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις με αποκορύφωμα το παιχνίδι με την Σερβία. Στο παιχνίδι με την Πολωνία δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Σήμερα έχουν να αντιμετωπίσουν τους Αυστραλούς με ένα στυλ παιχνιδιού περίπου ίδιο με το δικό της και αυτό ίσως να μην είναι και τόσο καλό για τους Ισπανούς.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Η Αυστραλία έχει κάνει ένα εντυπωσιακό τουρνουά αήττητη όπως η Ισπανία και η Αργεντινή. Σήμερα απέναντι στην Ισπανία έχει την ευκαιρία με μία καλή εμφάνιση αμυντικά και επιθετικά να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Με τους Μίλς, Ινγκλις και Γκούλντιγκ και με ένα σύνολο που σίγουρα εκφράζει την λέξη ομάδα 100% έχει τις δυνατότητες να φτάσει στον τελικό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Μεγάλο παιχνίδι χωρίς κάποια ομάδα να ξεχωρίζει τόσο στο να πάρει τον ρόλο του φαβορί. Η Ισπανία άρχισε να πιάνει φόρμα όταν έπρεπε και αυτό ίσως να μην έγινε τυχαία. Οι Αυστραλοί από την αρχή του τουρνουά δείχνουν πολύ δεμένη ομαδα και ικανή για το καλύτερο. Θα πάμε με το over 77.5 πόντους για την Αυστραλία με απόδοση 1.70.

Διαβάστε επίσης

Back to top button