Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Διπλό… τεράστιας σημασίας για την Τσέλσι!

Τεράστιο διπλό με 5-2 πέτυχαν οι «μπλε» στην έδρα της Γουλβς...

Τεράστιο διπλό με 5-2 πέτυχαν οι «μπλε» στην έδρα της Γουλβς…

 

PREMIER LEΑGUE-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΟΥΛΒΣ-ΤΣΕΛΣΙ: 2-5

Γήπεδο: Μολινό

Με τον Τάμι Άμπραχαμ να κάνει όργια, η Τσέλσι πέρασε εύκολα με 5-2 από την έδρα της Γουλβς.

Στο 20ο λεπτό η κεφαλιά του Ρίντιγκερ πέρασε λίγο έξω, όπως κι εκείνου του Γουίλιαν στο 29’ και στο 31’, μετά  από κόρνερ ο Γιόνι απομάκρυνε αλλά  ο Τόμορι με φοβερό σουτ από 30 μέτρα έκανε το 0-1. Και μάλιστα στο 34’ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Πατρίσιο, η μπάλα στρώθηκε στον Άμπραχαμ που με όμορφο γύρισμα έκανε το 0-2. Στο 39’ ο Κρίστενσεν έκοψε προ του Ζότα και στο 41’ ο Αλόνσο σέντραρε από αριστερά και ο Άμπραχαμ με όμορη κεφαλιά έγραψε το 0-3.

Οι «μπλε» πίεσαν και στην επανάληψη και στο 55ο λεπτό ο Ζορζίνιο τροφοδότησε τον Άμπραχαμ, ο οποίος απέφυγε τον Κόαντι και με σουτ έκανε το 0-4. Στο 58’ η προβολή του Κουτρόνε δε βρήκε στόχο για λίγο, όπως και το σουτ του Μάουντ στο 66’ και στο 68’ ο Κουτρόνε έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία. Και τελικά στο 69’ ο Μουτίνιο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σαΐς με κεφαλιά μείωσε σε 1-4. Η Τσέλσι χαλάρωσε και στο 85’ ο Κέπα έσωσε μετά από σουτ του Ντόχερτι αλλά ο Κουτρόνε από κοντά έκανε το 2-4. Όμως στο 90+6’ ο Μάουντ διαμόρφωσε το τελικό 2-5 μετά από εξαιρετική ασίστ του Μπατσουαγί.

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Βαγιέχο, Σαΐς, Κόαντι, Τραορέ (56’ Ντόχερτι), Γιόνι, Ντεντόνκερ (46’ Κουτρόνε), Μουτίνιο, Νέβες, Χιμένες (70’ Γκιμπς Γουάιτ), Ζότα.

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρίντιγκερ (46’ Ζουμά), Τόμορι, Αλόνσο, Κρίστενσεν, Ζορζίνιο, Κόβασιτς (70’ Μπάρκλεϊ), Γουίλιαν, Μάουντ, Άμπραχαμ (77’ Μπατσουαγί).

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button