Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Έρχεται με φόρα… η Τότεναμ!

Την πρώτη της νίκη μετά από την 1η αγωνιστική πέτυχε η Τότεναμ, που κέρδισε με 4-0 την Πάλας.

Την πρώτη της νίκη μετά από την 1η αγωνιστική πέτυχε η Τότεναμ, που κέρδισε με 4-0 την Πάλας.

PREMIER LEΑGUE-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: 4-0

Γήπεδο: Tottenham Hotspur Stadium

Νίκη μετά από ένα μήνα για την Τότεναμ, που επικράτησε της Πάλας με 3-0 σκορ που είχε διαμορφωθεί ήδη από το ημίχρονο κι έρχεται την Τετάρτη στην Αθήνα για να παίξει με τον Ολυμπιακό με την ψυχολογία στα ύψη.

Στο 3ο λεπτό ο Έρικσεν έκανε το γύρισμα από αριστερά και  ο Σον σούταρε αλλά ο Γκουαΐτα έσωσε, όπως έκανε και  το 7’ σε πλασέ του Κέιν ενώ στο 10’ ο Κέιν έδωσε για τον Σον, που έκανε το κόψιμο και με σουτ άνοιξε το σκορ για την Τότεναμ.

Μάλιστα στο 21’ ο Οριέ έκανε όμορφη ενέργεια και σέντρα από δεξιά με τον Φαν Άανχολτ να βρίσκει την μπάλα και να τη στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0 ενώ στο 23’ ο Σον κατέβασε όμορφα και με σουτ από κοντά έγραψε το 3-0. Η Πάλας κατέρρευσε και στο 42’ ο Κέιν απέφυγε τον Σακό κι έβγαλε τη σέντρα με τον Λαμέλα να γράφει το 4-0 με κοντινή προβολή.

Με τη σέντρα στην επανάληψη, ο Γουίνκς έκανε το σουτ με τον Γκουαΐτα να λέει όχι και στο 52’ ο Γιορίς είπε όχι σε κεφαλιά του Κέιχιλ ενώ στο 56’ ο Σον έχασε μεγάλη ευκαιρία για το χατ τρικ. Στο 64’ ο Σον και πάλι απείλησε με σουτ από πλάγια θέση

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ρόουζ (76’ Ντέιβις), Σισοκό, Γουίνκς (66’ Εντομπελέ), Λαμέλα, Σον, Κέιν (84’ Λούκας Μόουρα), Έρικσεν

ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Γουόρντ, Σακό, Κέιχιλ, Φαν Άανχολτ, Σλουπ, Μιλιβόγιεβιτς, Κουγιάτ (76’ ΜακΚάρθι), Ζαχά, Αγιού (71’ Μπεντεκέ), Τάουνσεντ (84’ Καμαράσα)

Διαβάστε επίσης

Back to top button