Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νέο Κρίκελλο – Κεραυνός Βαθύκοιλου: Έκλεψε το ματς στο τέλος!

Ένα πραγματικό ντέρμπι έγινε στο Κρίκελλο, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Κεραυνό Βαθύκοιλου.

Ένα πραγματικό ντέρμπι έγινε στο Κρίκελλο, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Κεραυνό Βαθύκοιλου.

Γράφει ο Βαγγέλης Μπιζάτος

Ένα πραγματικό ντέρμπι έγινε σήμερα το απόγευμα στο Κρίκελλο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Κεραυνό Βαθύκοιλου, στο πλαίσιο της Α’ φάσης του Κυπέλλου Φθιώτιδας.

Η ομάδα του Πέτρου Καραϊσκου πήρε τελικά τη νίκη με σκορ 3-2 με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ο Κεραυνός πάλεψε το παιχνίδι έως το τέλος και απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί στην Α’ Φθιώτιδας.

Το Κρίκελλο όμως ήταν πιο αποτελεσματικό και οι παίκτες του εμφανίστηκαν πιο συγκεντρωμένοι.

Το πρώτο ημίχρονο κύλισε με το Νέο Κρίκελλο να ελέγχει το παιχνίδι. Στο 30′ ο Φλέσσας με σεντρα απο τα αριστερά βρήκε τον Λέντα μέσα στην περιοχή και ο έμπειρος επιθετικός έκανε το 1-0.

Ένα λεπτό αργότερο ο Βαρυπατης έπιασε ένα δυνατό σουτ η μπάλα φάνηκε να καταλήγει στα δίχτυα αλλά τελικά χτύπησε στο “γαμα” της εστίας του Σδούκου.

Ο Μπισμπιγιάννης στο 35′ απείλησε με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Η ισοφάριση για τον Κεραυνό ήρθε στο 42′ με τον Άγγελο Κόμνο να προλαβαίνει την άμυνα του Κρικέλλου και να γράφει το 1-1.

Δοκάρι για το Νέο Κρίκελλο, στο 47′ όταν ο Καυκιάς έβγαλε τη σέντρα, ο Λέντας πήρε την κεφαλιά αλλά είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Σδούκου.

Το Κρίκελλο στην επανάληψη μπήκε πιο δυνατά και στο 61′ ο Λέντας με ατομική ενέργεια έκανε το 2-1.

Η πίεση του Κεραυνού όμως δεν σταμάτησε και στο 70′ ο Παπακώστας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 2-2 με αυτογκόλ.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Βαρυπατης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Λέντα ο οποίος πήρε την κεφαλιά αλλά η κατάληξη ήταν το άουτ. Στη φάση αυτή, ο σέντερ φορ των γηπεδούχων χτύπησε στο κεφάλι από την πτώση και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Το Κρίκελλο παρόλο αυτά δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καλαμάτας με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 3-2.

Διαβάστε επίσης

Back to top button