Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τεράστιο διπλό της Σαουθάμπτον!

Οι «Άγιοι» πέρασαν με 1-0 από την έδρα της Σέφιλντ και πήραν τεράστιο τρίποντο.

Οι «Άγιοι» πέρασαν με 1-0 από την έδρα της Σέφιλντ και πήραν τεράστιο τρίποντο.

 

PREMIER LEΑGUE-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: 0-1

Γήπεδο: Bramall Lane  

Τεράστιο διπλό για τη Σαουθάμπτον που κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Στο 13ο λεπτό το σουτ του Άνταμς έξω από την περιοχή τράνταξε το δοκάρι του Χέντρεσον και στην κόντρα ο Γκαν πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του ΜακΓκόλντρικ. Στο 18 το σουτ του Φλεκ πέρασε λίγο έξω και στο 21’ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε μόνος με τον Βέστεργκαρντ αλλά έκανε κακή επιλογή. Στο 27ο λεπτό ο Χέντερσον έσωσε εντυπωσιακά μετά από κεφαλιά του Άνταμς και στο 44’ το πλασέ του Μπουφάλ κατέληξε στην αγκαλιά του κίπερ της Σέφιλντ.

Στο 52ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του ΜακΜπέρνι και  στο 66’ ο Ντζενεπό έμεινε όρθιος στην περιοχή και με σουτ έκανε το 0-1. Στο 80’ ο ΜακΓκόλντρικ έκανε το σουτ αλλά ο Γκαν έσωσε δύσκολα και στο 85’ η Σέφιλντ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σαρπ. Κι όμως στο 90+4’ η Σέφιλντ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά ο Φλεκ αστόχησε από κοντά.

ΣΕΦΙΛΝΤ:  Χέντερσον, Μπάλντοκ, Μπάσαμ (84’ Ρόμπινσον), Ίγκαν, Ο’Κόνελ, Στίβενς, Λούνστραμ (73’ Μουσέτ), Φλεκ, Νόργουντ. ΜακΓκόλντρικ, ΜακΜπέρνι (65’ Σαρπ)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Γκαν, Σέντρικ, Γιοσίντα, Βέστεργκαρντ. Μπεντνάρεκ, Οριόλ Ρομέου Χέιμπιεργκ, Μπουφάλ (85’ Άρμστρονγκ), Γουόρντ Πρόους, Άνταμς (90+1’ Λονγκ), Ντζενεπό (73’ Ινγκς)

Διαβάστε επίσης

Back to top button