Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φιλική νίκη για την Εθνική Ενόπλων!

Η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων επικράτησε 3-1 απέναντι στην ομάδα επίλεκτων παλαιμάχων Θεσσαλίας.

Σε παιχνίδι φιλανθρωπικού σκοπού, που διοργανώθηκε έπειτα από πρόσκληση της Ένωσης προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδας, συμμετείχε σήμερα η Εθνική Ομάδα Ανδρών Ποδοσφαίρου Ενόπλων Δυνάμεων, στον Βόλο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίστηκε στο «Βασδέκειο Δημοτικό Στάδιο», κόντρα στην ομάδα επίλεκτων παλαιμάχων Θεσσαλίας, στη μνήμη του Αρχικελευστή Λ.Σ., Ιωάννη Αλουντζανίδη, που «έφυγε» αιφνιδιαστικά από την ζωή σε ηλικία 39 ετών αφήνοντας πίσω του σύζυγο και δύο παιδιά.

Μέσω της φιλανθρωπικής αναμέτρησης, η οικογένεια του αποθανόντος ενισχύθηκε οικονομικά. Η Εθνική που μετέβη αυθημερόν στη θεσσαλική πόλη, επικράτησε με 3-1 χάρη σε τέρματα, που πέτυχαν οι Κακοσίμος, Χατζής, Τσάμης.

Στο 15’, ο Χατζής σέντραρε από τα δεξιά και ο Κακοσίμος με πανέμορφο ψαλιδάκι άνοιξε το σκορ, αφού αρχικά η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο Χατζής σημείωσε, στο 25’, το 2-0 με σουτ έξω από την περιοχή. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε, στο 56’, ο Τσάμης, με πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από ασίστ του Επιτροπάκη.

Εθνική Ενόπλων (Βούζας): Λυμπερόπουλος (46’ Λαδάς), Κυριάκης, Πετρούσης, Σφυρογιαννάκης, Κούσης (46’ Τσάμης), Γαβριηλίδης, Κλης (82’ Τσιγάρας), Χατζής, Κακοσίμος, Επιτροπάκης, Ραπάι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button