Άλλα αθλήματαΜπάσκετΣτοίχημα

Μουντομπάσκετ 2019: Τα προγνωστικά του τελικού!(vid)

Δείτε τις στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com για τον μεγάλο τελικό του Μουντομπάσκετ 2019 ανάμεσα στην Αργεντινή και την Ισπανία.

Δείτε τις στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com για τον μεγάλο τελικό του Μουντομπάσκετ 2019 ανάμεσα στην Αργεντινή και την Ισπανία.

FIBA WORLD CUP 2019 | CHINA

Γράφει ο Χρήστος Βενίδης


ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΙΣΠΑΝΙΑ 

15.9.2019 | 15:00

ΤΕΛΙΚΟΣ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

H Αργεντινή έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι απέναντι στην Γαλλία και επιθετικά και αμυντικά και δίκαια βρίσκεται στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Με κορυφαίους τους Σκόλα και Καμπάσο υπέταξε την Γαλλία και σήμερα αντιμετωπίζει στον μεγάλο τελικό την Ισπανία. Οι Αργεντίνοι έχουν αποδείξει μέχρι στιγμής πόσο δεμένη ομάδα είναι και πόσο πολύ θέλουν την διάκριση. Το χρυσό μετάλλιο θα βάλει το κερασάκι στην τούρτα και αν συμβεί θα είναι πέρα για πέρα δίκαιο για τον Λουίς Σκόλα και την παρέα του.

ΙΣΠΑΝΙΑ

Οι Ισπανοί άρχισαν να πατάν γκάζι στα παιχνίδι στα οποία χρειάστηκε ενώ μέχρι πριν, στον όμιλο πήραν απλά τρεις επαγγελματικές νίκες. Κερδίζοντας την  Σερβία έδειξαν οτι γύρισαν τον διακόπτη και ότι ήταν ώρα για μπάσκετ. Στην συνέχεια πήραν την νίκη απέναντι στην Πολωνία στον προημιτελικό και στον ημιτελικό κέρδισαν και την Αυστραλία σε έναν συγκλονιστικό αγώνα με κορυφαίο τον Μάρκ Γκαζόλ. Σήμερα έχουν την ευκαιρία να στεφθούν πρωταθλητές κόσμου έπειτα από 2006 στην Σαϊτάμα της Ιαπωνίας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Και οι δύο ομάδες το θέλουν πάρα πολύ όπως είναι λογικό και θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος. Οι Ισπανοί είναι πολλά χρόνια μαζί και με τον Σκαριόλο στον πάγκο είναι σίγουρα η καλύτερη Ευρωπαϊκή ομαδα των τελευταίων χρόνων. Από την άλλη έχουμε μια Αργεντινή που έχει να βρεθεί σε τελικό από το 2002 στην Ινδιανάπολη και βγάζει ένα πολύ ωραίο κλίμα και πολύ πάθος. Επιλογή η νίκη της Αργεντινής με απόδοση 2.50 που περιλαμβάνει και την παράταση.

Διαβάστε επίσης

Back to top button