Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στην ισοπαλία έμειναν Βαγιαδολίδ και Οσασούνα!(vid)

Ισοπαλία 1-1 απέσπασε η Οσασούνα στην έδρα της Βαγιαδολίδ.

Ισοπαλία 1-1 απέσπασε η Οσασούνα στην έδρα της Βαγιαδολίδ.

LALIGA-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 1-1

Γήπεδο: Χοσέ  Θορίγια

Σημαντικό βαθμό πήρε η Οσασούνα στην έδρα της Βαγιαδολίδ, από την οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1.

Στο 7ο λεπτό  το σουτ του Ουνάλ από το πέναλτι, έφυγε λίγο έξω, ενώ στο 12’ η Οσασούνα είχε δοκάρι με τον Βιδάλ και στο 14΄είχε κι άλλο δοκάρι με τον Μπράντον αυτή τη φορά. Στο 36ο λεπτό ο Άβιλα έχασε το άχαστο προ κενής εστίας.

Στο 48ο λεπτό ο Πόρο έκανε φοβερή ενέργεια από δεξιά, έβγαλε στον Ουνάλ που σέντραρε από δεξιά και ο Γκουαρντιόλα έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντά με κεφαλιά.

Και στο 65ο λεπτό ο Ερβιάς με απίθανη εκτέλεση φάουλ, άνοιξε το σκορ για τη Βαγιαδολίδ, με τον Μαρτίνεθ να φέρει ευθύνη. Στο 67’ το συρτό σουτ του Άβιλα, πέρασε ελάχιστα έξω, αλλά στο 80’ ο Άβιλα σέντραρε από δεξιά και ο Ιμπάνιεθ πλάσαρε εξ επαφής για το 1-1.

Στο 90+1′ ο Άβιλα βρέθηκε απέναντι στον Μασίπ, έκανε το παλσέ αλλά ο κίπερ της Βαγιαδολίδ έσωσε σε κόρνερ και από το κόρνερ ο Άβιλα πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγο.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μασίπ, Πόρο, Ολίβας, Σαλισού, Νάτσο, Σαν Εμετέριο, Μίτσελ (63’ Ερβίας), Πλάνο, Βάλδο (63’ Αλκαράθ), Γκουαρντιόλα, Ουνάλ (82’ Σάντρο)

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ρουμπέν Μαρτίνεθ, Νάτσο Βιδάλ, Αριδάνε, Νταβίντ Γκαρσία, Εστουπινιάν, Όιερ, Μέριδα (84’ Μανκογιάλα), Τόρες, Ρουμπέν Γκαρσία (74’ Αντριάν), Μπράντον Γιάμας (74’ Ιμπάνιεθ), Άβιλα

Διαβάστε επίσης

Back to top button