Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματαΤοπικά Σπορ

ΑΣ Λεωνίδας: Οι εγγραφές άρχισαν! Εσύ τι περιμένεις;(pics)

O AΣ Λεωνίδας ανοίγει τις πόρτες του και φέτος για ακόμη μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά!

O AΣ Λεωνίδας ανοίγει τις πόρτες του και φέτος για ακόμη μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά!

Από Παγκράτιο, Brazilian Jiu Jitsu – H2H και Kick Box μέχρι κολύμβηση και Παιδική Γυμναστική!

Τμήματα παιδικά και εφηβικά, αρχαρίων και προχωρημένων ενώ και τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου είναι έτοιμα δουλέψουν και να φέρουν επιτυχίες στην πόλη μας!

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει!

Υπεύθυνος προπονητής: Ευάγγελος Κούτρας

Τηλ επικοινωνίας: 695 566 0330

Διεύθυνση: Παπαποστόλου 4, Λαμία!

Τα αθλήματα που μπορείτε να γνωρίσετε στον ΑΣ Λεωνίδα είναι τα εξής:

Παγκράτιο: Αρχαίο Ελληνικό Ολυμπιακό Αγώνισμα. Στην σύγχρονη επανασύστασή του αποτελεί τον καλύτερο τρόπο προπόνησης των παιδιών συνδυάζοντας ιδανικά την Πυγμαχία, τα λακτίσματα, την Πάλη και την Μάχη Υποταγής στο έδαφος. ‘Αθλημα αναγνωρισμένο από Γ.Γ.Α με μοριοδοτούμενες κατηγορίες.

Brazilian Jiu Jitsu: Ο πληρέστερος τρόπος προπόνησης βασισμένος στις τεχνικές εδάφους με βάση τους μοχλούς και τους πνιγμούς. Απευθύνεται κυρίως σε ενήλικες αθλητές και είναι ο καλύτερος τρόπος εκγύμνασης σε δυναμικό άθλημα με τους λιγότερους καταγεγραμμένους τραυματισμούς σε ενήλικες.

H2H (hand to hand – χειρομαχία): Ρωσικό στρατιωτικό σύστημα αυτοάμυνας. Ο σύγχρονος τρόπος εκπαίδευσης του Ρωσικού στρατού προσαρμοσμένο στις ζωές των απλών πολιτών για αντιμετώπιση επικίνδυνων καταστάσεων σε ζωή σε πόλη. Βασισμένο σε συνδυασμό κινήσεων του Kyokunsin combat και του Krav Maga.

Πυξ Λαξ (Kick boxing): Η ορθοστάδην μάχη του Παγκρατίου. Συνδυασμοί χτυπημάτων με χέρια και πόδια. Προσφέρετε ως αγώνισμα για φυσική κατάσταση και για προπονήσεις σε αθλούμενους που δεν επιθυμούν την παλαιστική σύγκρουση.

Κολύμβηση: Ολυμπιακό αγώνισμα. Από τις βασικότερες ανάγκες για το παιδί μας και ο καλύτερος τρόπος προπόνησης και αγωνιστικής προσέγγισης ως ξεχωριστό άθλημα ιδιαίτερα στις παιδικές ηλικίες. Υποστηρίζει τη φυσική κατάσταση σε όλα τα αθλήματα κυρίως βελτιώνοντας την υγεία μας για αποθεραπεία από τραυματισμούς.

Παιδική γυμναστική: Ο καλύτερος τρόπος προπόνησης για κορίτσια παιδικής ηλικίας που έχουν ως στόχο να γνωρίσουν την ενόργανη γυμναστική στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης

Back to top button