Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μανωλάς: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Ο διεθνής στόπερ υποσχέθηκε πως η ομάδα θα παλεύει σε κάθε ματς για τη νίκη.

Ο διεθνής στόπερ υποσχέθηκε πως η ομάδα θα παλεύει σε κάθε ματς για τη νίκη.

Η Νάπολι επικράτησε 2-0 της Σαμπντόρια, με τον Κώστα Μανωλά να μιλάει για τη μάχη του τίτλου και να υποστηρίζει πως η Γιουβέντους είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά δεσμεύτηκε πως η Νάπολι θα παλέψει μέχρι τέλους για να στεφθεί εκείνη πρωταθλήτρια.

Σε δηλώσεις του στο δίκτυο SkySports ο διεθνής κεντρικός αμυντικός τόνισε: “Η νίκη κόντρα στην Σαμπντόρια είναι θετικό σημαδι, νικήσαμε χωρίς να δεχτούμε γκολ. Εάν θέλεις να είσαι πάντα ψηλά και να κατακτάς κάτι στο φινάλε, θα πρέπει να παίρνεις τις νίκες σε αυτά τα παιχνίδια.

Είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε για κούρσα τριών ομάδων για το πρωτάθλημα μαζί με Ίντερ και Γιουβέντους. Η Ίντερ είχε εύκολο πρόγραμμα ενώ εμείς παίξαμε δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με την Γιουβέντους και την Φιορεντίνα, όπου εκεί δεν νίκησε ούτε η Γιουβέντους.

Είχαμε τα πιο δύσκολα παιχνίδια απ’όλους, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς να πω ποιος θα παλέψει για το σκουντέτο”.

Στη συνέχεια, ο Μανωλάς είπε πως “στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει. Η Νάπολι μάχεται πάντως κάθε χρόνο για το πρωτάθλημα. Είναι νωρίς να λέμε μεγάλα λόγια, θα πρέπει να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε.

Η πιο δυνατή ομάδα παραμένει η Γιουβέντους, εμείς όμως έχουμε μεγάλη ποιότητα και θα παλέψουμε κάθε ματς για να πάρουμε τη νίκη. Αυτό είναι υπόσχεση”.

Διαβάστε επίσης

Back to top button