Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Καρμόνα, Άλβαρες και με αποστολή «ανάγκης» στην Τούμπα

Ο Αστέρας Τρίπολης θα ταξιδέψει στην Τούμπα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (23/10, 19:30) με γεμάτο απουσιολόγιο, στο οποίο προστέθηκαν ο Νταβίντ Καρμόνα και ο Φεντερίκο Άλβαρες. Στην αποστολή οι νεαροί Χριστόπουλος, Προύντζος, Κωστέας. Επιστροφή για Κανελλόπουλο. #slgr #asterasfc #paokfc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Ο Αστέρας Τρίπολης θα ταξιδέψει στην Τούμπα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (23/10, 19:30) με γεμάτο απουσιολόγιο, στο οποίο προστέθηκαν ο Νταβίντ Καρμόνα και ο Φεντερίκο Άλβαρες. Στην αποστολή οι νεαροί Χριστόπουλος, Προύντζος, Κωστέας. Επιστροφή για Κανελλόπουλο.

Μετ’ εμποδίων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το παιχνίδι της Κυριακής (23/10, 19:30) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 9η αγωνιστική της Super League. Ο Ηρακλής Μεταξάς δεν μπορεί να υπολογίζει σε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές, καθώς εκτός αποστολής έμειναν ο Χερόνιμο Μπαράλες που έχει πρήξιμο στο γόνατο, ο Ντομίνγκεθ που αποχώρησε με διάστρεμμα από το ματς με τον Ατρόμητο, ο Ριέρα που έχει ενοχλήσεις ψηλά στο μηρό, ενώ τα νέα ονόματα στο απουσιολόγιο είναι αυτά των Νταβίντ Καρμόνα και Φεντερίκο Άλβαρες.

Θυμίζουμε ότι ο Καστάνιο είναι εκτός λόγω τιμωρίας καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και είχε δηλωθεί να εκτίσει στο εν λόγω ματς, όπως και οι γνωστοί «απόντες» Μπερτόγλιο, Βαλιέντε και Ρούμπεν Γκαρθία. Από εκεί και πέρα στις επιλογές του 55χρονου τεχνικού βρίσκονται οι νεαροί Ηλίας Χριστόπουλος, Προύντζος, Κωστέας και για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν μπήκε στην αποστολή ο Γιώργος Κανελλόπουλος. Επιστροφή για Ιγκλέσιας και Γκαρντάφσκι, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από γαστρεντερίτιδα τις προηγούμενες μέρες.

Η αποστολή του Αστέρα:

Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Ατιένθα, Ηλ. Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Ζουκάνοβιτς, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Κανελλόπουλος, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Προύντζος, Μπαρτόλο, Κρέσπι, Μπενίτο, Κωστέας.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button