ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σενάριο για Αστάνα και Καρλίτος!

Η Αστάνα μετά τον Μασούρα της Κηφισιάς, θέλει να πάρει και τον Καρλίτος από τη Λαμία, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime!

Η Αστάνα μετά τον Μασούρα της Κηφισιάς, θέλει να πάρει και τον Καρλίτος από τη Λαμία, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime!

O Kαρλίτος είναι εκτός λόγω τιμωρίας από την προσεχή εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ! Θα παίξει ξανά φορώντας τη φανέλα της Λαμίας στη φετινή Stoiximan Super League; Παίζεται!

Μετά τον Άρη στον οποίο προτάθηκε, αλλά δεν προχώρησε η περίπτωση, προέκυψε νέο ενδιαφέρον, αυτή τη φορά από ομάδα του εξωτερικού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime για τον Ισπανό επιθετικό έχει δείξει ενδιαφέρον η Αστάνα, η οποία έχει γνωστοποιήσει – επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της τόσο στον Καρλίτος όσο και στη Λαμία, με την οποία ο Ισπανός επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Η αγορά στο Καζακστάν κλείνει τον Απρίλιο, οπότε χρόνος για διαπραγματεύσεις υπάρχει. Βέβαια για να αποχωρήσει ο Καρλίτος από την πόλη της Φθιώτιδας, πρέπει αφενός να συμφωνήσει ο ίδιος και αφετέρου να ικανοποιηθεί οικονομικά και η Λαμία.

Ο Καρλίτος, αν και η πρόταση που του έχει γίνει είναι αρκετά καλή όσον αφορά στις απολαβές του, δεν δείχνει να τρελαίνεται με την προοπτική να αλλάξει Ήπειρο!

Να σημειωθεί οτι πριν λίγες μέρες η Αστάνα απέκτησε τον Γιάννη Μασούρα από την Κηφισιά, με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν τον ίδιο μάνατζερ!

Πηγή

Διαβάστε επίσης

Back to top button