Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Σάλας

Κύπελλο Ελλάδος: Τα φαβορί προχώρησαν!

Τέσσερις αγώνες διεξήχθησαν αυτές τις ημέρες για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ανδρών και τα φαβορί προχώρησαν στην οκτάδα του θεσμού, χωρίς να υπάρξουν εκπλήξεις.

Τέσσερις αγώνες διεξήχθησαν αυτές τις ημέρες για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ανδρών και τα φαβορί προχώρησαν στην οκτάδα του θεσμού, χωρίς να υπάρξουν εκπλήξεις. Απομένουν τέσσερα ζευγάρια για να προκύψουν τα προημιτελικά του δεύτερου τη τάξει θεσμού.

Η κάτοχος του τροπαίου ΑΕΚ δεν χρειάστηκε να φορτσάρει ιδιαίτερα για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ηνίοχου με 4-0 εκτός έδρας, ενώ ο περσινός φιναλίστ Δούκας κατάφερε να νικήσει με 7-2 τους Τράχωνες Αλίμου και να πάρει επίσης το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Οι δύο αυτές ομάδες έχουν τον πρώτο λόγο και φέτος για το τρόπαιο, εκτός αν υπάρξει… σφήνα από κάποια άλλη ομάδα που φιλοδοξεί φέτος να σηκώσει την Κούπα.

Από ‘κει και πέρα, η φορμαρισμένη και δυνατή Αθήνα ’90 δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στον ΑΟ Καλαμάτας Παραλίας Πατίστα και τον απέκλεισε με σκορ 11-2 εκτός έδρας. Το καλτσέτο έχει βάλει στο… μάτι το Κύπελλο και θέλει να το σηκώσει.

Τέλος, η πάντα δυνατή και αξιόπιστη Κόμπρα πέρασε από τον Ταύρο με 5-3 απέναντι στον Μινώταυρο και συνεχίζει επίσης στον θεσμό με στόχο να προχωρήσει περαιτέρω.

Τα άλλα ζευγάρια των “16” είναι τα εξής:

ΑΟ Πήγασος – Νικητής ΓΣ Σαλαμίνας/ΑΕΛ Futsal
Παναθηναϊκός – Κορυδαλλός
Υπεροχή Τρικάλων – Νέο Ικόνιο
Σάμος – Θρακομακεδόνες

πηγή: FutsalHellas.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button