Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Συνεχίζονται οι επαφές με Βέμερ, πλησιάζει το κρίσιμο ΔΣ της Λίγκας

Κρίσιμες οι μέρες που έρχονται για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός δεν απέφυγε τη δεύτερη αφαίρεση τριών βαθμών λόγω των οφειλών προς τον Γενς Βέμερ και από αύριο θα έχει πέντε μέρες στη διάθεσή του για να πληρώσει τον Γερμανό μπακ ή να έρθει σε διακανονισμό μαζί του, προκειμένου να μην επιβληθεί τρίτη αφαίρεση βαθμών που θα συνεπάγεται αποβολή από το πρωτάθλημα.

Οι επαφές της ΠΑΕ με την πλευρά του ποδοσφαιριστή συνεχίζονται. Η τελευταία πρόταση αφορούσε την καταβολή 200.000 ευρώ άμεσα και τα υπόλοιπα 400.000 ευρώ (μαζί με την εφορία) σε δόσεις, ωστόσο δεν έγινε δεκτή από τον Βέμερ. Ο τελευταίος φέρεται να αξιώνει περίπου 300.000 ευρώ μετρητά και τα υπόλοιπα οφειλόμενα σε τέσσερις δόσεις. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή πριν να είναι αργά.

Στο μεταξύ, προς τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το κρίσιμο ΔΣ της Super League που θα βάλει σε ψηφοφορία την αλλαγή της ποινής για τις ομάδες που δεν εξασφάλισαν άδεια. Ο Παναθηναϊκός ελπίζει πως τα 2/3 που απαιτούνται θα ψηφίσουν την κατάργηση της ποινής υποβιβασμού.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button