ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Επιστρέφει στο Ηράκλειο ο Αναστασιάδης;

Πολύ κοντά σε ομάδα της Α1 ΕΠΣΗ φέρεται να βρίσκεται ο πρώην αρχηγός και κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία, Ανέστης Αναστασιάδης.

Πολύ κοντά σε ομάδα της Α1 ΕΠΣΗ φέρεται να βρίσκεται ο πρώην αρχηγός και κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία, Ανέστης Αναστασιάδης.

Ρεπορτάζ του www.prismanews.gr αναφέρει πως ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας τα τελευταία τρία χρόνια, ο Ανέστης Αναστασιάδης βρίσκεται κοντά στο αγωνιστεί ξανά στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο.

Όχι όμως στον ΟΦΗ ή τον Εργοτέλη, αλλά σε ομάδα της Α1 ΕΠΣΗ, της πρώτης κατηγορίας δηλαδή του τοπικού πρωταθλήματος…

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Έντονη είναι η φημολογία ότι ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ, Ανέστης Αναστασιάδης βρίσκεται πολύ κοντά σε ομάδα της Α1 ΕΠΣΗ!  

Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες και τη Σούπερ Λίγκα, καθώς έχει αγωνιστεί σε Καλλονή, ΟΦΗ, Κέρκυρα, Εθνικό Αστέρα, Ιωνικό και Παναιτωλικό, ενώ ο τελευταίος σταθμός της καριέρας είναι η Λαμία. Μάλιστα για δύο χρόνια ήταν μέλος στις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες.

Ο έμπειρος στόπερ αποτελεί διακαή πόθο για πολλές ομάδες, ωστόσο ο ίδιος για προσωπικούς λόγους επιθυμεί να έρθει στο Ηράκλειο, ενώ είχε εκφράσει και την επιθυμία να αγωνιστεί σε συγκεκριμένη ομάδα της Α1 ΕΠΣΗ, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε, καθώς το ρόστερ όσον αφορά τους αμυντικούς είναι πλήρες.

Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε συζητήσεις με μια άλλη ομάδα της Α΄κατηγορίας, η οποία πρωταγωνιστεί επίσης και αν τελικά οι δύο πλευρές τα βρουν θα ανεβάσει επίπεδο το σωματείο και θα αποτελέσει άλλο ένα μεταγραφικό μπαμ!

Διαβάστε επίσης

Back to top button