Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Esperos Lamias BC fan club: Αρχίζει το ματς!

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Έσπερου Λαμίας ξεκινούν σήμερα με αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας και το Έσπερος Λαμίας BC fan club καλεί όλο τον κόσμο της πόλης να δώσει το παρών στο γήπεδο!

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Έσπερου Λαμίας ξεκινούν σήμερα με αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας και το Έσπερος Λαμίας BC fan club καλεί όλο τον κόσμο της πόλης να δώσει το παρών στο γήπεδο!

Esperoslamias bc fan club

Λαμία 18 – 09 – 2019

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ…’’ ΜΑΤΣ’’,ΜΕ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΦΙΛΟΙ μας φίλαθλοι, ας ευχηθούμε εν αρχή, καλή αγωνιστική χρονιά στην ομάδα μας, τον ΕΣΠΕΡΟ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ.
Αρχίζουν σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις μας.

Αγωνίζεται η ομάδα μας για το ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ, με την ομάδα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ, το απόγευμα και ώρα 17:00 μμ, στο κλειστό Χαλκιοπούλειο Λαμίας.

Οι φίλαθλοι της Λαμίας,οι φίλοι του ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, στήριξαν με την παρουσία τους και το ζεστό χειροκρότημά τους, την επιτυχημένη πορεία μας, των τελευταίων χρόνων από το τοπικό πρωτάθλημα μέχρι σήμερα, δεύτερη συνεχόμενη παρουσία μας, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών.

Δύναμη της ομάδας ήταν ,είναι και θα είναι, η πολυπληθής παρουσία των ανιδιοτελών ακολουθητών της.
Ιδιαίτερα στην προσεχή περίοδο 2019-2020,έχει επί πλέον σημασία η παρουσία μας, γιατί το ΔΣ και το τεχνικό επιτελείο δημιούργησαν μία νεανική ομάδα, που οι αθλητές έχουν ανάγκη την στήριξή μας στον αναγκαίο χρόνο προσαρμογής, ώστε να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του πρωταθλήματος.

Όπως πάντα έτσι και φέτος τα μέλη του esperoslamias fan club, θα δώσουν το παρόν σε όλα τα παιχνίδια και το χειροκρότημα μας, θα συνοδεύει την προσπάθεια και στις νίκες και στις ήττες.

Εξάλλου ξέρουμε πολύ καλά, ότι τίποτα δεν μας χαρίζεται…

…γι’αυτό λοιπόν με μοναδικό γνώμονα ,την απεριόριστη αγάπη μας για το άθλημα που εκφέρεται ως …’’basketball’’…., θα διαβούμε μαζί με τους αθλητές ,το τεχνικό επιτελείο και το ΔΣ, όλον τον δρόμο του αγωνιστικού μαραθωνιου, γνωρίζοντας ότι ‘’ταμείο ,κάνουμε τέλος Μαϊου 2020’’.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button