Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανατροπή στη SL2 – Xωρίς κριτήρια αδειοδότησης οι ομάδες που ανέβηκαν από τη Football League

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, αποφάσισε να μην ισχύσουν τα κριτήρια αδειοδότησης για τις ομάδες που προβιβάστηκαν από τη Football League στη Super League 2 και δεν είχαν πάρει άδεια. #slgr2 #FootballLeague #ΕΠΟ #ΕΕΘ

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, αποφάσισε να μην ισχύσουν τα κριτήρια αδειοδότησης για τις ομάδες που προβιβάστηκαν από τη Football League στη Super League 2 και δεν είχαν πάρει άδεια.

Ανατροπή δεδομένων στη Super League 2 μετά από απόφαση της ΕΠΟ.

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας, στη συνεδρίαση της Τρίτης 14/9, αποφάσισε ότι για τις ομάδες που προβιβάστηκαν στη Super League 2 εν όψει του πρωταθλήματος που θα αρχίσει το επόμενο διάστημα, και δεν πήραν άδεια συμμετοχής από την ΕΠΟ, δεν θα ισχύσουν τελικά τα κριτήρια αδειοδότησης, και ως εκ τούτου, θα πάρουν άδεια και θα αγωνιστούν κανονικά.

Για την απόφαση αυτή φέρεται να έχει ανάψει το πράσινο φως και η UEFA.

Πρόκειται τις ομάδες: Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου, Πιερικός, Θεσπρωτός, Ηρακλής, Αλμωπός, Απόλλων Πόντου, Επισκοπή, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Αστέρας Βλαχιώτη.

Η απόφαση αυτή είναι ανάσα τόσο για το πρωτάθλημα, όσο για τις ομάδες που υποστήριζαν ότι δεν προλάβαιναν να κάνουν τις ενέργειες για να τηρούν τα κριτήρια αλλά και για μεγάλη μερίδα ποδοσφαιριστών αφού οι ομάδες που δεν είχαν άδεια, είχαν ηλικιακή απαγόρευση μεταγραφών και δεν μπορούσαν να αποκτήσουν παίκτες των 25 ετών και άνω. Οι τελευταίοι κινδύνευαν να μείνουν στα… αζήτητα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button