Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

“Τρεις επιλογές εκτός CHL”

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα και σήμερα όλα τα βλέμματα όπως είναι φυσικό θα συγκεντρώσει το Champions League. Επιμένω ότι παρ όλο που μιλάμε για την κορυφαία διοργάνωση στοιχηματικά είναι νωρίς να ασχοληθούμε αν δεν δούμε τουλάχιστον την 1η αγωνιστική. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τρία παιχνίδια από την Πολωνία, την Τσεχία και την Β Ισπανίας. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια πιο αναλυτικά παρακάτω.

ΤΕΠΛΙΤΣΕ – ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΣΕΣΛΑΒ 19:00

H Mλάντα πραγματοποιει πολύ καλό ξεκίνημα φέτος και έχει καταφέρει μετά από 8 αγωνιστικές να βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα. Η Τεπλίτσε δεν ξεκίνησε καλά και αναμενόμενα βρίσκεται στην 15η θέση με 7 μόλις βαθμούς μετά από τα 8 πρώτα παιχνίδια. Επιθετικά η Μλάντα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση φέτος με συντελεστή 21-12 έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Η Τεπλίτσε αναγκαστικά θα πρέπει να ρισκάρει επιθετικά για να μαζέψει βαθμούς ειδικά στην έδρα της. Επιλογή στην συγκεκριμένη αναμέτρηση το 2X & over 1.5 με απόδοση 1.85.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΒΙΣΛΑ ΠΛΟΚ- ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ 19:00

Η Λέγκια προσπαθεί να συνέλθει από την Ευρωπαϊκή της περιπέτεια και να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα όπου έχει μείνει πίσω. Η Βίσλα έχει πρόβλημα στην άμυνα μέχρι στιγμής και έχει δεχτεί 15 γκολ σε 7 παιχνίδια και αν δεν φροντίσει να το αλλάξει αυτό δύσκολα θα ξεκολλήσει από τις ομάδες που θα παλέψουν για την σωτηρία τους. Η Βίσλα έρχεται από βαριά ήττα με 5-0 από την Ζαγκλέμπιε Λούμπιν ενω η Λέγκια σε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με την Γιαγκελόνια ήρθε ισόπαλη 0-0. Δύσκολη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο ομάδες που θέλουν την νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η Λέγκια στα χαρτιά είναι καλύτερη ομαδα και αν εμφανιστεί σοβαρή θα πάρει αποτέλεσμα απέναντι στην αδύναμη άμυνα της Βισλα. Θα πάμε με το 2Χ & over 1.5 με απόδοση 1.70.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΛΟΥΓΚΟ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ 20:00

Και οι δυο ομάδες βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία αλλά κάτω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα. Η γηπεδούχος Λούγκο βρίσκεται στην 14η θεση με 6 βαθμούς σε 5 παιχνίδια ενώ η Πονφεραντίνα στην 12η θέση με ενόν βαθμό παραπάνω. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν μέχρι στιγμής με σχετική ευκολία. Η Λούγκο έχει συντέλεση 6-6 ενώ η Πονφεραντίνα 8-6. Και ο δύο πρέπει να πάρουν βαθμούς και να ανέβουν στην βαθμολογία, η Λούγκο θα προσπαθήσει να κερδίσει το παιχνίδι στην έδρα της και ίσως ανοίξει τον ρυθμό. Η Πονφεραντίνα έχει δείξει ότι επιθετικά μπορεί να κάνει ζημιά oοπουδήποτε και αιτώ ίσως να κάνει στo Λόυγκο. Επιλογή το g/g στην αναμέτρηση με απόδοση 1.80.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Η ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΤΕΠΛΙΤΣΕ – ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΣΕΣΛΑΒ

2X & over 1.5 (1.85)

ΒΙΣΛΑ ΠΛΟΚ- ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

2Χ & over 1.5 (1.70)

ΛΟΥΓΚΟ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

g/g (1.80)

AΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ: 5.65

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Παίζουμε σύστημα 2-3 ή αλλιώς «Τρίξι» δημιουργώντας τέσσερις στήλες, τρεις δυάδες και μια τριάδα δηλαδή, και ποντάρουμε ισόποσα. Αν βγει έστω μια δυάδα παίρνουμε πίσω το ποντάρισμα μας. Φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα, το να παίξουμε μονό αποδεκτό είναι ο καλύτερος τρόπος πονταρίσματος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button