Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δεν είχε καμία ελπίδα ο Ερυθρός Αστέρας!(vid)

Νίκησε με 3-0 τον Αστέρα που πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό.

Νίκησε με 3-0 τον Αστέρα που πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό.

CHAMPIONS LEAGUE 2ος ΟΜΙΛΟΣ – 1η αγωνιστική

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: Allianz Arena

Η Μπάγερν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Αστέρα αλλά πήρε τελικά το ματς με 3-0.

Οι Βαυαροί πίεσαν από το ξεκίνημα και απείλησαν στο 14′ και στο 20′ με σουτ του Κοουτίνιο. Ο Αστέρας είχε ευκαιρία στο 27′ με τον Ζάντερ. Στο 34ο λεπτό όμως ήρθε το γκολ για την Μπάγερν, Ο Πέρισιτς σέντραρε από αριστερά και ο Κομάν πετάχτηκε και με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ο Κοουτίνιο σκόραρε με τακουνάκι στο 40′ αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 51′ ο Λεβαντόφσκι εκτέλεσε φάουλ από ιδανική θέση με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Τολισό πλάσαρε με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι. Η Μπάγερν συνέχισε να χάνει ευκαιρίες και στο 65′ είχε κι άλλο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον “Λέβα. Στο 71′ απειλήθηκε με ισοφάριση όταν ο Μάριν πλάσαρε μόλις άουτ.

Τελικά το άγχος έδιωξε στο 80′ ο Λεβαντόφσκι που με προβολή προ αμυντικού και γκολκίπερ έκανε το 2-0. Στο 87′ ο Μιλούνοβιτς λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ με το κεφάλι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 91′ ο Μίλερ.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ζίλε, Παβάρ, Ερναντές, Κίμιχ, Τιάγκο, Τολισό (65’Χάβι Μαρτίνεθ), Πέρισιτς (66’Γκνάμπρι), Κοουτίνιο (83’Μίλερ), Κομάν, Λεβαντόφσκι.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπόριαν, Ντεγκενέκ, Γκαρσία (83’Βουκάνοβιτς), Μαρίν, Πάβκοβ (71’Μποάκιε), Μιλούνοβιτς, Ζάντερ, Γιόβανσιτς (62’Βούλιτς), Γκόμπελιτς, Κανιας, Φαν Λα Πάρα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button