Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Διπλό» στο «BayArena» για την Λοκομοτίβ!(vid)

Εκπληκτικό ξεκίνημα για την Λοκομοτίβ που νίκησε την Μπάγερν με 2-1.

CHAMPIONS LEAGUE 4ος ΟΜΙΛΟΣ – 1η αγωνιστική

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: BayArena

Εκπληκτικό ξεκίνημα για την Λοκομοτίβ που νίκησε την Μπάγερν με 2-1. Οι Ρώσοι πάγωσαν το γήπεδο στο 16′ όταν ο Ζοάο Μάριο βρήκε τον Κριχόβιακ και αυτός με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 25′ όταν ο Αράνγκις έκανε το πλασέ, ο Χέβεντες έβαλε το πόδι του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 37′ όμως ο Χραντέτσκι ουσιαστικά έδωσε ασίστ στον Μπαρίνοβ που εκτέλεσε με τη μια και έγραψε το 1-2. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Αράανγκις, από εξαιρετική θέση, έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Οι “ασπιρίνες” μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 50′ απείλησαν με κεφαλιά του Χάβερτς. Δέκα λεπτά μετά ο Γκιλιέρμε είπε “οχι” στον Φόλαντ ενώ στο 72′ ο Χάβερτς έχασε νέα ευκαιρία. Στο 88′ ο Αμίρι βρέθηκε ελεύθερος στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά ο Γκιλιέρμε έδιωξε το πλασέ του, με διπλή προσπάθεια.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Τα, Σ.Μπέντερ, Λ.Μπέντερ, Μπελαράμπι, Χάβερτς, Μπέιλι (46’Αλάριο), Αρανγκίς, Φόλαντ, Βέντερ, Μπαουμγκάρτλινγκερ (71’Αμίρι)

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ: Γκιλιέρμε, Χέβεντες, Τσόρλουκα, Ρίμπους, Μουρίλο, Ιγκνάτιεβ, Ζοάο Μάριο (93’Ιντόβου), Κριχόβιακ, Μπαρίνοβ, Σμολόβ, Ζαμαλέντινοβ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button