Άλλα αθλήματαΒόλει

Ελλάδα-Ρωσία στην Λιουμπλιάνα (21.9/18:30)

Ο αντίπαλος ήταν γνωστός από νωρίς, αλλά το ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει οριστικά την Ρωσία στην Λιουμπλιάνα επιβεβαιώθηκε αργά το βράδυ.

Ο αντίπαλος ήταν γνωστός από νωρίς, αλλά το ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει οριστικά την Ρωσία στην Λιουμπλιάνα επιβεβαιώθηκε αργά το βράδυ.

Βλέπετε η ήττα των Σλοβένων από τα Σκόπια το βράδυ της Τρίτης και η νέα ήττα που γνώρισαν σήμερα από την Ρωσία άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο να τερματίσουν τρίτοι στον όμιλο τους, κι αν η Ιταλία κέρδιζε την Γαλλία, αφήνοντας τους τρικολόρ δεύτερους, τότε το ζευγάρι που προέκυπτε στη διασταύρωση 1ου και 3ου ομίλου ήταν Γαλλία-Σλοβενία.

Betατζής

Αυτό πρακτικά σήμαινε ότι θα είχαμε αλλαγές αντιπάλων καθώς οι διοργανωτές έπρεπε να μείνουν στη χώρα τους, αλλά δεν μπορούσαν να παίξουν μαζί και το πιο πιθανό σενάριο ήταν να μετακινηθεί η Ρωσία στη Ναντ παίρνοντας μαζί της και την Ελλάδα.

Τελικά οι Γάλλοι νίκησαν, οι Σλοβένοι επίσης τερμάτισαν δεύτεροι και επαληθεύτηκε το λογικό σενάριο με την Ελλάδα και την Βουλγαρία να παίρνουν αύριο την πτήση τσάρτερ με προορισμό την Σλοβενία και τις Γαλλία, Ιταλία να υποδέχονται στην Ναντ τις Φινλανδία Τουρκία, αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σούπερ Γαλλία 3-1 την Ιταλία και πρώτη στον όμιλο

Οι αγώνες που θα διεξαχθούν το Σάββατο:

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Λιουμπλιάνα
18.30: Ρωσία-ΕΛΛΑΔΑ
21.30: Σλοβενία-Βουλγαρία

Ναντ
18.00: Ιταλία-Τουρκία
20.30: Γαλλία-Φινλανδία

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close