Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Έμειναν στην ισοπαλία Ρεν και Σέλτικ… ήττα σοκ για τη Λάτσιο!

Η Κλουζ που έχανε από τη Λάτσιο κέρδισε με 2-1 κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν ενώ η Ρεν και η Σέλτικ έμειναν  στο 1-1.

Η Κλουζ που έχανε από τη Λάτσιο κέρδισε με 2-1 κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν ενώ η Ρεν και η Σέλτικ έμειναν  στο 1-1.

EUROPA LEAGUE-5ος ΟΜΙΛΟΣ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΛΟΥΖ-ΛΑΤΣΙΟ: 2-1

Γήπεδο: Stadionul Dr. Constantin Rădulescu

Τεράστια νίκη με σούπερ ανατροπή για την Κλουζ που κέρδισε τη Λάτσιο με 2-1.

Στο 11ο λεπτό, ο Γιόνι σέντραρε από αριστερά και ο Σάβιτς πήρε την κεφαλιά με τον Αρλάουσκις να σώζει και τον Λατσάρι να μην προλαβαίνει στη συνέχεια να βάλει την προβολή ενώ στο 21’ ο Γιόνι σέντραρε από αριστερά και ο Μπάστος πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας της Κλουζ και με το… γόνατο έκανε το 0-1. Στο 31’ ο Λατσάρι βρέθηκε μόνος με τον Αρλάουσκις αλλά πλάσαρε άστοχα, ενώ στο 41’ η Κλουζ κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι το οποίο ο Ντεάκ μετουσίωσε σε γκολ κι έκανε το 1-1. Στο 44ο λεπτό η κεφαλιά του Σάβιτς από κοντά, πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 52’ το σουτ του Ομράνι πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 64’ ο Αρλάουσκις έσωσε μετά από δυνατό σουτ του  Γιόνι καιστο 75’ η Κλουζ είχε δοκάρι με τον Ομράνι ενώ στην επαναφορά ο Στρακόσια έκανε τραγικό λάθος και ο Ομράνι πήρε την κεφαλιά κι έκανε το 2-1. Στο 90ο λεπτό η κεφαλιά του Κατάλντι πέρασε μόλις έξω και στο 90+3’ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Σάβιτς.

ΚΛΟΥΖ: Αρλάουσκις, Μπούρκα, Μίκε, Πετελέου, Καμόρα, Μπολί, Παούν (84’ Κούλιο), Ντζόκοβιτς, Μπορντεϊάνου, Ντεάκ (90’ Γκολόφκα), Τραορέ (46’ Ομράνι)

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Βάβρο, Ατσέρμπι, Μπάστος (80’ Αντεκάνια), Λατσάρι, Γιόνι (80’ Λούλιτς), Λέιβα, Μπερίσα (67’ Κατάλντι), Σάβιτς, Καϊσέδο, Κορέα

ΡΕΝ-ΣΕΛΤΙΚ: 1-1

Γήπεδο: Roazhon Park

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Ρεν και Σέλτικ που σκόραραν αμφότερες από την άσπρη βούλα.

Στο 13ο λεπτό, ο Ραφίνια έκανε όμορφη ενέργεια από δεξιά κι έβγαλε τη σέντρα αλλά η κεφαλιά του Γκρενιέ πέρασε ελάχιστα έξω, ενώ στο 20’ ο Μπολινζολί έκανε το γύρισμα αλλά ο Ελιουνούσι δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά. Στο 31’ ο Φόστερ έσωσε δύσκολα μετά από μακρινό σουτ του Ραφίνια, ενώ στο 37΄ο Αγέρ έκανε πέναλτι στον Νιάνγκ, ο ίδιος το εκτέλεσε κι έκανε το 1-0.

Η Σέλτικ πίεσε στην επανάληψη και κέρδισε κι εκείνη πέναλτι στο 58’ με τον Κρίστι να κάνει το 1-1 από την άσπρη βούλα. Στο 64ο λεπτό, το φάουλ του Γκρενιέ σταμάτησε στο δοκάρι του Φόστερ,

ΡΕΝΜεντί, ΝταΣίλβα, Ραφίνια, Γκρενιέ (88’ Σιμπατσό), Νιάνγκ, Μπουριζό, Μορέλ, Τάιτ (72’ ΝτελΚαστίγιο), Νιανιόν, Τραορέ, Μαρτέν (72’ Καμαβινγκά)

ΣΕΛΤΙΚ: Φόστερ, Ζουλιέν, Μπράουν, Μπολινζολί (69’ Χάγιες), Αγέρ, Ελχαμέντ, Ελιουνούσι (57’ Ντσαμ), Κρίστι, Εντουάρ (84’ Μπαγιό), ΜακΓκρέγκορ, Φόρεστ

Διαβάστε επίσης

Back to top button