FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Είναι τρεις… και τους συνδέουν!(pics+vids)

Τρεις ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που έχουν φορέσει τη φανέλα και του ΠΑΣ Λαμία και της ΑΕΛ… και αγωνίζονται τώρα στις ομάδες αυτές!

Ο ΠΑΣ Λαμία για την 15η αγωνισιστική της SuperLeague Σουρωτή, θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας, την ΑΕΛ την Κυριακή 17/12 στις 17:15.

Το LamiaSports όπως κάνει σε κάθε αγώνα του ΠΑΣ, σας βάζει στο κλίμα με αφιερώματα, για τους αντιπάλους της Λαμίας, παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων, προϊστορίες αλλά και στοιχηματικές αποδόσεις.

Σήμερα, θα «εξετάσουμε» τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται τώρα στις δύο ομάδες και έχουν φορέσει στο παρελθόν και τη «βυσσινί» αλλά και την «κυανόλευκη» φανέλα.

Οι πρώην «κυανόλευκοι» της ΑΕΛ 

Νίκος Γιαννιτσάνης

Πρώτος ποδοσφαιριστής που έχει περάει από τον ΠΑΣ Λαμία αλλά τώρα αγωνίζεται στη Λάρισα, είναι ο επιθετικός Νίκος Γιαννιτσάνης.

Ο νεαρός επιθετικός, είναι «προϊνό» της ακαδημίας του Παναθηναϊκού και στις 21 Ιανουαρίου του 2015, φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, για μισή χρονιά.

Το 2017 στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και αφού βγήκε πρώτος σκόρερ στη Football League με τη φανέλα των Τρικάλων, πήρε μεταγραφή για την ΑΕΛ.

Αντόνι Φατιόν

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής, ο οποίος φόρεσε με επιτυχία μάλιστα τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, αλλά τώρα αγωνίζεται στην ομάδα της Θεσσαλίας, είναι ο Αντόνι Φατιόν.

Ο γεννημένος στην Αθήνα, Ελληνοαλβανός μέσος το καλοκαίρι του 2014 πήρε μεταγραφή από την ομάδα της Παναχαϊκής στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, όπου και έκατσε μια ολόκληρη χρονιά.

Έπειτα έφυγε για την Αθήνα και τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά το καλοκαίρι που μας πέρασε, η ΑΕΛ τον πήρε με ελεύθερη μεταγραφή.

Στη ομάδα της Λάρισας, αγωνίζεται βασικός και έχει παίξει σε 13 από τα 14 παιχνίδια φέτος και ένα παιχνίδι στο Κύπελλο.

Ο μοναδικός… «βυσσινί» της Λαμίας

Νίκος Αναστασόπουλος

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αυτή την στιγμή αγωνίζεται στον ΠΑΣ Λαμία, αλλά έχει φορέσει τη φανέλα και της ΑΕΛ, είναι ο Νίκος Αναστασόπουλος.

Ο γεννημένος στην Σπάρτη, αλλά μεγαλωμένος ποδοσφαιρικά στον Αστέρα Τρίπολης ποδοσφαιριστής ήρθε φέτος το καλοκαίρι στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, όταν έμεινε ελεύθερος από την Λάρισα.

Στην ομάδα του κάμπου, αγωνιζόταν από το 2015, όπου και πήγε από την Παναχαϊκή. Είχε δύο «γεμάτες» χρονιές με αρκετές συμμετοχές, όμως ένα πειθαρχικό παράπτωμα τον άφησε εκτός ομάδας.

Ο ΠΑΣ «άρπαξε» την ευκαιρία και έκανε δικό του τον 24χρονο μέσο, ο οποίος έχει βοηθήσει αρκετά μέχρι στιγμής την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Το pregame του αγώνα ΠΑΣ Λαμία-ΑΕΛ… είναι εδώ! Στο LamiaSports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button