Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η Χετάφε κέρδισε… αλλά η Κράσνονταρ… «διασύρθηκε»!

Γνώρισε βαριά ήττα με 5-0 από τη Βασιλεία. Η Χετάφε 1-0 την Τραμπζονσπόρ.

Γνώρισε βαριά ήττα με 5-0 από τη Βασιλεία. Η Χετάφε 1-0 την Τραμπζονσπόρ.

EUROPA LEAGUE 3ος ΟΜΙΛΟΣ – 1η αγωνιστική

ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: 5-0

ΓΗΠΕΔΟ: St. Jakob-Park

Η Βασιλεία εκμεταλλεύτηκε την ερασιτεχνική λειτουργία της Κράσνονταρ και την διέλυσε με 5-0. Μόλις στο 9ο λεπτό μετά από τραγικό λάθος του Μαρτίνοβιτς ο Μπούα πήρε την μπάλα και με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 21′ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Φράι. Έξι λεπτά μετά Σουλεϊμάνοφ και Όλσον έχασαν διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Η Βασιλεία απάντησε στο 35′ με κεφαλιά του Καμπράλ που δεν βρήκε στόχο και στο 40′ ήρθε το 2-0. Ο Στόκερ βρήκε τον Μπούα που εκτέλεσε και πάλι ιδανικά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 41′ ο Ιγκνατίεφ βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά σούταρε άουτ.

Η Κράσνονταρ είχε μεγάλη ευκαιρία στο 51′ Ιγκνατίεφ και στο επόμενο λεπτό ο Ζούφι με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-0. Η άμυνα των Ρώσων παρουσίαζε οικτρή εικόνα και στο 54′ μετά από σειρά λαθών ήρθε το 4-0 με αυτογκόλ του Βιλχένα. Η Βασιλεια συνέχισε να πιέζει και στο 74′ έκανε το 5-0 με τον Οκαφόρ.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Όμλι, Τσεμέρτ, Βίντμερ, Αλντερέτε, Ζούφι (81’Κάμπο), Στόκερ (58’Οκαφόρ), Φράι, Πετρέτα, Μπούα, Τζάκα, Καμπράλ (66’Ριβέρα).

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Σαφόνοφ, Μαρτίνοβιτς, Σπάγιτς, Ραμίρεζ, Βάντερσον, Ολσον (60’Ναμλί), Ιγκνατίεφ (67’Μπεργκ), Βιλχένα, Καμπόλοφ (46’Ούτκιν), Σουλεϊμάνοφ, Πετρόφ.

ΧΕΤΑΦΕ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Κολίσεουμ Αλφόνθο Πέρεθ

Κακό παιχνίδι στην Ισπανία όπου η Χετάφε νίκησε με 1-0 την Τραμπζονσπόρ. Οι Ισπανοί πήραν κεφάλι στο σκορ στο 18′ όταν μετά από σέντρα από αριστερά ο Άνχελ πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η Τράμπζον απείλησε στο 35′ με τον Σερλόθ και στο 58′ με φάουλ του Περέιρα. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 64′ και το 70′ είχαν φάσεις με τον Άνχελ. Στο 75′ ο Κένεντι έκανε το σουτ με τον Τσακίρ να λέει “όχι”.

ΧΕΤΑΦΕ: Τσιτσιθόλα, Ντακομάν, Πορτίγιο, Μπρούνο, Άνχελ, Γκαγέγο (68’Μάτα), Ραούλ Γκαρθία, Φαΐρ, Τιμόρ (91’Αραμπάρι), Κένεντι.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΟΠΟΡ: Τσακίρ, Χοσεϊνί, Αβντιάι (46’Στάριτζ), Σόσα, Ενκουαέμε (83’Ουζούμ), Σερλόθ, Όμπι Μικέλ, Ερντογκάν (59’Παρμάκ), Κάμπι, Περέιρα, Νόβακ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button