FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα: Οι παίκτες «κλειδιά» των δύο ομάδων!(pics)

Η αναμέτρηση ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα από νωρίς…

Μια σημαντική και κρίσιμη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 19:00 στο ΔΑΚ Λαμίας ανάμεσα στον τοπικό ΠΑΣ και τα Γιάννινα.

Από τη μία η ομάδα της Λαμίας θέλει το τρίποντο για να εξασφαλίσει κατά πολύ την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ από την άλλη η ομάδα της Ηπείρου έχει ανάγκη ακόμη και τον έναν βαθμό για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στις μεγάλες αυτές σημαντικό ρόλο παίζουν οι παίκτες «κλειδιά» των ομάδων. Ο Μάκης Χάβος από τη μία έχει τους Φακούντο Μπερτόλιο και Χερόνιμο Μπαράλες ενώ από την άλλη ο Γιάννης Πετράκης έχει τον Σάντι Κριζμάν και τον Αλέξανδρο Νικολιά.

Πρόκεται για παίκτες «βαρόμετρα», ποδοσφαιριστές που αν βρεθούν στις καλές τους ημέρες τότε μπορούν να τελειώσουν πολύ εύκολα ένα παιχνίδι.

Αυτούς τους ποδοσφαιριστές θα αναλύσουμε σήμερα εδώ στο LamiaSports…

Και ξεκινάμε με τους φιλοξενούμενους:

Σάντι Κριζμάν και Αλέξανδρος Νικολιάς. Αυτοί οι δύο έχουν βάλει τα πέντε από 15 συνολικά γκολ της ομάδας τους φέτος.

Από τη μία ο Κριζμάν είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα, με 3 γκολ, έχει παίξει σε 16 αναμετρήσεις ενώ έχει 19 τελικές προσπάθειες και είναι ότι πιο εύστοχο έχει να παρουσιάσει η ομάδα των Ιωαννίνων φέτος. Βέβαια, τον ακουλουθούν και τον «στηρίζουν» οι Δημήτρης Μάνος με 2 γκολ και Στέφανος Αθανασιάδης με επίσης 2 γκολ.

Από την άλλη τώρα, έχουμε τον Αλέξανδρο Νικολιά τον ευστοχότερο πασέρ της ομάδας των Ιωαννίνων, ο οποίος έχει 95 πάσες και μεταβιβάσεις εύστοχες. Επίσης, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει 2 ασίστ και 2 γκολ κάτι που τον καθιστούν έναν από τους σημαντικότερα «γρανάζια» της φετινής μηχανής του Πετράκη.

Και περνάμε στους «κυανόλευκους», όπου είναι απλό για το ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές «κλειδιά» της ομάδας.

Από τη μία έχουμε τον Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με 6 γκολ, έχει 1 ασίστ, 38 τελικές προσπάθειες 46 εύστοχες πάσες και όλα αυτά σε 16 αγώνες.

Από την άλλη ο Φακούντο Μπερτόλιο, ο οποίος έχει 4 γκολ, 1 ασίστ, 37 τελικές προσπάθειες και 109 εύστοχες μεταβιβάσεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button