Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πέρασε «αέρας» η Σίτι!(vid)

Εύκολο διπλό για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που πέρασε με 3-0 από την έδρα της Σαχτάρ.

Εύκολο διπλό για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που πέρασε με 3-0 από την έδρα της Σαχτάρ.

CHAMPIONS LEAGUE-3ος ΟΜΙΛΟΣ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: 0-3

Γήπεδο: OSK Metalist Stadion 

Όπως και πέρσι, η Σίτι πέρασε εύκολα από την έδρα της Σαχτάρ. Οι «πολίτες» κέρδισαν τους Ουκρανούς με 3-0 και ξεκίνησαν ιδανικά τη σεζόν στο Champions League.

Στο 1ο μόλις λεπτό, ο Ντε Μπρόινε εκτέλεσε το φάουλ, ο Ρόδρι πετάχτηκε και πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε έξω την μπάλα, όπως  έξω πέρασε και η κεφαλιά του Οταμέντι στο 10’ . Δύο λεπτά μετά, ο Μαρλός σούταρε πάνω στον Στέρλινγκ και  στην επαναφορά αστόχησε από κοντά ενώ στο  16’ το συρτό σουτ του Γκιντογκάν δε βρήκε στόχο.

Η Σίτι πίεσε κι άλλο και σ το 20’ το σουτ του Στέρλινγκ σταμάτησε πάνω στον Ματβιγένκο ενώ στο επόμενο λεπτό το δυνατό πλασέ του Μαχρέζ έφυγε άουτ και στο 24’ οι παίκτες του Πεπ άλλαξαν με κινηματογραφική ταχύτητα, ο Γκιντογκάν έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι του Πιάτοβ αλλά στην επαναφορά ο Μαχρέζ με πλασέ σε κενό τέρμα έκανε το 0-1.

Στο 35ο λεπτό ο Πιάτοβ έσωσε μετά από σουτ του Στέρλινγκ ενώ στο 36’ ο Έντερσον νίκησε τον Μοράες σε μοναδικό τετ α τετ. Και στο 38’ ο Μαχρέζ έκανε όμορφη κίνηση στα δεξιά, έδωσε στον Γκιντογκάν που από κοντά έγραψε το 0-2 με σουτ.

Οι «πολίτες» δεν πάτησαν φρένο και σ το 41’ το νέο σουτ του Μαχρέζ έφυγε λίγο έξω όπως και το πλασέ του Ντε Μπρόινε στο 43’ και στο 44’ ο Μοράες δεν μπόρεσε να βρει σωστά την μπάλα προ του Έντερσον.

Στο 49’ ο Έντερσον έκανε τραγική έξοδο, ο Μοράες πήρε την μπάλα αλλά από μακριά δε βρήκε στόχο και λίγο μετά ο Πιάτοβ μπλόκαρε το σουτ του Ζέσους, ενώ στο 53’ ο Στέρλινγκ από πλάγια θέση, σημάδεψε το δοκάρι των Ουκρανών.

Στο 58’ ο Στέρλινγκ άλλαξε όμορφα με τον Γκιντογκάν αλλά ο Πιάτοβ τον πρόλαβε και στο 62’ ο Οταμέντι σκόραρε με τρομερό ψαλιδάκι αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.  Στο 66ο λεπτό το σουτ του Ντε Μπρόινε έξυσε το δοκάρι της Σαχτάρ, αλλά στο 75’ στην κόντρα, ο Ντε Μπρόινε έβγαλε ιδανικά στον Ζέσους που από κοντά πλάσαρε για το 0-3

ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοβ, Κριβτσόβ, Στεπανένκο, Τάισον, Μοράες (77’ Ντεντίνιο), Μάρλος, Σόλομον (46’ Κονοπλιάνκα), Άλαν Πάτρικ (74’ Μάρκος Αντόνιο), Μπολμπάτ, Ισμαΐλι, Ματβιγένκο

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ (81’ Κανσέλο), Οταμέντι, Ζιντσένκο, Φερναντίνιο, Γκιντογκάν, Ντε Μπρόινε (77’ Μπερνάρντο Σίλβα), Ρόδρι (83’ Μεντί), Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Ζέσους

Διαβάστε επίσης

Back to top button