Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Τεσσάρα» για τη Ντιναμό!(vid)

Η Ντιναμό ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τη σεζόν, καθώς διέσυρε την Αταλάντα με 4-0 μέσα στο «Μαξιμίρ».

Η Ντιναμό ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τη σεζόν, καθώς διέσυρε την Αταλάντα με 4-0 μέσα στο «Μαξιμίρ».

CHAMPIONS LEAGUE-3ος ΟΜΙΛΟΣ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 4-0

Γήπεδο: Μαξιμίρ

Ποδαρικό μες το δεξί για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που καθάρισε με 4-0 την Αταλάντα κι έκανε ιδανικό ξεκίνημα στον 3ο όμιλο. Χατ τρικ από τον Όρσιτς.

Στο 2ο λεπτό ο Όλμο ο σέντραρε από αριστερά και ο Όρσιτς από κοντά έβαλε τη προβολή αλλά αστόχησε, ενώ στο 6’ το σουτ του Ίλισιτς πέρασε λίγο έξω και στο 8’ ο Ντζιμσίτι έκοψε σωτήρια μετά από πλασέ του Αντέμι. Και στο 9ο λεπτό, ο Όλμο έκανε φοβερή ενέργεια και πλασέ, ο Μαζιέλο έσωσε στη γραμμή αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο Στοϊάνοβιτς σέντραρε από δεξιά και ο Λέοβατς με προβολή εξ επαφής έγραψε το 1-0.

Και μάλιστα στο 31’, ο Όλμο βρήκε πανέμορφα τον Λέοβατς, εκείνος έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Όρσιτς με πλασέ στην κίνηση από το πέναλτι, έγραψε το 2-0. Η Αταλάντα δεν υπήρχε στο ματς και  στο 42’ ήρθε και το 3ο γκολ για τους Κροάτες. Οι Κροάτες αναπτύχθηκαν όμορφα, ο Στοϊάνοβιτς σέντραρε από δεξιά, ο Αντέμι με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι γύρισε για τον Όρσιτς που με νέα κεφαλιά σε κενό τέρμα, έγραψε το 3-0. Στο 45+3’ ο Λιβάκοβιτς έσωσε μετά από δυνατό σουτ του Γκόμες.

Στο 55’ η εναέρια προβολή του Πάσαλιτς πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 58’ ο Γκολίνι έσωσε μετά από σουτ του Όρσιτς και στο 68’ ο Τέοφιλ Κατρίν έβγαλε πανέμορφη μπαλιά στον Όρσιτς που πλάσαρε ιδανικά τον Γκολίνι για το 4-0. Στο 75’ ο Λιβάκοβιτς πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε σουτ του Σαπάτα από το πέναλτι, ενώ στο 78’ η κεφαλιά του Γκόζενς πέρασε μόλις έξω. Στο 82’ ο Πάσαλιτς έχασε φοβερή ευκαιρία εξ επαφής, ενώ στο 84’ ο Σαπάτα έχασε κι αυτό απίθανη ευκαιρία σε τετ α τετ με τον Λιβάκοβιτς.

ΝΤΙΝΑΜΟ: Λιβάκοβιτς, Αντέμι, Όλμο (73’ Γκόιακ), Πέτκοβιτς (84’ Γκαβράνοβιτς), Όρσιτς (76’ Ιβάνουσετς), Ντιλαβέρ, Στοϊάνοβιτς, Τέοφιλ Κατρίν, Πέριτς, Μόρο, Λέοβατς

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι, Μαζιέλο (46’ Μαλινόβσκι), Γκόζενς, Χάτεμπουρ, Ντζιμσίτι, Φρόιλερ (46’ Πάσαλιτς), Γκόμες, Ντε Ρουν, Ίλισιτς (88’ Μπάροου), Σαπάτα

Διαβάστε επίσης

Back to top button