Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

«Τριάδα Europa League με απόδοση 9.95»

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, Πέμπτη σήμερα μέρα Europa League η αλλιώς η χαρά των book. Συνήθως λίγα παιχνίδια πηγαίνουν καλά για τους παίχτες στις αγωνιστικές του Europa League και ειδικά τώρα στις πρώτες αγωνιστικές θέλει πολύ προσοχή.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ – ΜΑΛΜΕ 19:55

Η Ντιναμό Κίεβου δεν έχει ξεκινήσει καλά το Ουκρανικό πρωτάθλημα φέτος και το πρόβλημα της είναι κυρίως αμυντικό. Βρίσκεται στην 6η θέση με 6 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 10-7. Απ την άλλη η Μάλμε παλεύει για τον τίτλο μαζί με την Αϊκ και την Τζουγκάρντεν και βρίσκεται στην πρώτη τριάδα του Σουηδικού πρωταθλήματος με 47 βαθμούς σε 23 αγώνες. Σαφώς πιο έτοιμη η Μάλμε αγωνιστικά από την Ντιναμό Κιέβου με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της και δεμένη άμυνα και πολύ δυνατή επίθεση. Άσσο δεν βλέπω με την αμυντική συμπεριφορά της Ντιναμό θα πάω με ρίσκο στο 2Χ & over 1.5 με απόδοση 2.75.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΡΕΝ – ΣΕΛΤΙΚ 19:55

Ρεν και Σέλτικ αντιμέτωπες σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής στο Europa League. H Ρεν είναι μια από τις πιο επικίνδυνες και ζημιάρες ομάδες του Σαμπιονά τα τελευταία χρόνια χωρίς όμως να έχει καταφέρει να καθιερωθεί στις μεγάλες δυνάμεις του Γαλλικού πρωταθλήματος. Η Σέλτικ σταθερή άξια σε Ευρώπη και Σκωτία όμως φέτος δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός από τους ομίλους του Championw League αφού αποκλείστηκε από την Κλούζ σε εκείνο το εξωπραγματικο 3-4. Δύσκολο παιχνίδι σε πρόβλεψη αλλά και οι δυο ομάδες από ένα γκολ το έχουν λογικά και θα πάμε με αυτό. Επιλογή το 2-3 γκολ στην αναμέτρηση με απόδοση 1.95, πιθανόν οι δυο ομάδες να είναι προσεχτικές στην πρώτη αγωνιστική.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΚΛΟΥΖ – ΛΑΤΣΙΟ 19:55

Η Κλούζ στην πρώτη αγωνιστική για τους ομίλους του Europa Legue θα βρει απέναντι της μια μεγάλη Ιταλική ομάδα την Λάτσιο. Οι Λατσιάλι ξεκίνησαν μέτρια την φετινή χρονιά στην Serie A με ρεκόρ 1-1-1. Στα φιλικά ήταν καταιγιστική σκοράροντας πολύ εύκολα. Η Κλούζ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο Ρουμάνικο πρωτάθλημα με 20 βαθμούς σε 9 αγώνες. Σαφώς και η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη ανάμεσα στις δυο ομάδες και στα δυο πρωταθλήματα αλλά η προσέγγιση και των δυο ομάδων στο παιχνίδι είναι η ίδια και είναι επιθετική.Επίσης οι Ιταλοί θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στην Ρουμανία. Με αυτά τα δεδομένα επιλογή στην αναμέτρηση θα είναι το g/g με απόδοση 1.85.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

OI ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ – ΜΑΛΜΕ

2X & over 1.5 (2.75)

ΡΕΝ – ΣΕΛΤΙΚ

2-3 goal (1.95)

ΚΛΟΥΖ – ΛΑΤΣΙΟ

g/g (1.85)

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ: 9.95

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Παίζουμε σύστημα 2-3 ή αλλιώς «Τρίξι» δημιουργώντας τέσσερις στήλες, τρεις δυάδες και μια τριάδα δηλαδή, και ποντάρουμε ισόποσα. Αν βγει έστω μια δυάδα παίρνουμε πίσω το ποντάρισμα μας. Φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα, το να παίξουμε μονό αποδεκτό είναι ο καλύτερος τρόπος πονταρίσματος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button