Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Τριάρα» για την Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο ντέρμπι του ομίλου, ενώ η Σταντάρ κέρδισε την Γκιμαράες με 2-0 χάρη.

Η Άρσεναλ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο ντέρμπι του ομίλου, ενώ η Σταντάρ κέρδισε την Γκιμαράες με 2-0 χάρη.

EUROPA LEAGUE-6ος ΟΜΙΛΟΣ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.-ΑΡΣΕΝΑΛ: 0-3

Γήπεδο: Commerzbank-Arena

Πάρτι έκανε η Άρσεναλ μέσα στη Φρανκφούρτη, όπου διέλυσε με 3-0 την Άιντραχτ και πήρε διπλό πρωτιάς από νωρίς.

Στο 4’ το σουτ του Σο πήγε πάνω στον Μαρτίνεθ ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Σακά σέντραρε από αριστερά αλλά ο Τορέιρα εξ επαφής έχασε απίθανη ευκαιρία για την Άρσεναλ. Στο 11’ το σουτ του Αντρέ Σίλβα πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 18’ το σουτ του Κόστιτς σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ της Άρσεναλ.

Τρία λεπτά μετά η Άιντραχτ έχασε νέα ευκαιρία με τον Ντοστ και στην κόντρα το σουτ του Ομπαμεγιάνγκ πέρασε έξω ενώ στο ίδιο λεπτό ο Μαρτίνεθ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Κόστιτς. Στο 29’ ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε φοβερή ενέργεια  και γύρισμα από αριστερά αλλά, ο Γουίλοκ από κοντά πλάσαρε άστοχα, ενώ στο 32’ ο Τραπ είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Ρόου.

Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και στο 37’ ο Γουίλοκ έφυγε στην κόντρα από αριστερά, έκανε το σουτ με το δεξί, η μπάλα βρήκε στον Άμπραχαμ και κατέληξε στα δίχτυα του Τραπ για το 0-1.  Στο 44’ ο Μαρτίνεθ  είπε και  πάλι όχι σε σουτ του Σίλβα.

Στο 47’ ο Σίλβα πήρε μόνος τη κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά έχασε τεράστια ευκαιρία και στο 49’ ο Πορτογάλος σπατάλησε νέα μεγάλη φάση για την Άιντραχτ ενώ στο 51’ ο Χιντερέγκερ έσωσε μετά  από σουτ του Ομπαμεγιάνγκ.

Στο 56ο λεπτό το φάουλ του Τζάκα από πλάγια θέση σταμάτησε στο δοκάρι του Τραπ, ενώ στο 49’ το σουτ του Σίλβα πέρασε λίγο έξω. Στο 67’ και  στο 68’ ο Γουίλοκ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες, ενώ στο 80’ οι Γερμανοί έχασαν τον Κορ με κόκκινη. Κι έτσι στο 85’ ο Σάκα μετά από φοβερή ενέργεια πλάσαρε για το 0-2 και στο 87’ μετά από ασίστ του νεαρού, ο Ομπαμεγιάνγκ διαμόρφωσε από κοντά το 0-3.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Σο, Κόστιτς, Κορ, Ντα Κόστα (74’ Τσάντλερ), Χασέμπε, Άμπραχαμ, Καμαντά, Χιντερέγκερ, Ντοστ (66’ Πατσιέντσια), Αντρέ Σίλβα

ΑΡΣΕΝΑΛ: Μαρτίνεθ, Ρόου (60’ Πεπέ), Σακά, Μουστάφι, Τσέιμπερς, Λουίζ, Γουίλοκ (73’ Θεμπάγιος), Κολάσινατς (81’ Μάιτλαντ Νάιλς), Τζάκα, Τορέιρα, Ομπαμεγιάνγκ

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ: 2-0

Γήπεδο: Stade Maurice Dufrasne

Ξεκίνημα με το δεξί για τη Σταντάρ που κέρδισε την Γκιμαράες με 2-0.

Πάρα πολύ κακό παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με πολύ αργό ρυθμό και τις δύο ομάδες να μην έχουν ούτε μία καθαρή ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 55ο λεπτό ο Σάβιτς πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε σουτ των Πόχα και Ντέιβιντσον και  στο 66’ ο Βόιβοντα σέντραρε από δεξιά και ο Ανίν κατά λάθος πέτυχε αυτογκόλ για το 1-0. Από εκεί και πέρα οι Βέλγοι είχαν τον έλεγχο και στο 90+2’ μετά από λάθος του Ταπσόντα ο Μπεοκού έγραψε το 2-0

ΣΤΑΝΤΑΡ: Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Λαΐφης, Εμποκό, Τσίμιροτ, Εμόντ (69’ Αβενάτι), Λιμπομπέ (81’ Φανχόισντεν), Καρσελά (86’ Μπόλιεβιτς), Μποκαντί, Γκαβορί, Βόιβοντα, Μπαστιέν

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ: Μιγκέλ Σίλβα, Μπονταρένκο, Εβαντζελίστα (77’ Αντρέ Περέιρα), Ταπσόντα, Μπονατίνι (58’ Μπρούνο), Ροσίνια, Σακό, Αγκού (71’ Πεπέ), Πόχα, Ανίν, Ντέιβιντσον

Διαβάστε επίσης

Back to top button