Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Βρέθηκε να χάνει… αλλά πήρε την ισοπαλί η Ατλέτικο!(vid)

Παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 πήρε ισοπαλία 2-2 από τη Γιουβέντους.

Παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 πήρε ισοπαλία 2-2 από τη Γιουβέντους.Παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 πήρε ισοπαλία 2-2 από τη Γιουβέντους.

CHAMPIONS LEAGUE 4ος ΟΜΙΛΟΣ – 1η αγωνιστική

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: WandaMetropolitano

Εκπληκτικό παιχνίδι στη Μαδρίτη όπου η Ατλέτικο αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Γιουβέντους.

Οι “ροχιμπλάνκος” μπήκαν καλύτερα και στο 10′ άγγιξαν το γκολ όταν ο Φέλιξ έκανε τρομερό σλάλομ αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει τον Σέζνι. Στο επόμενο λεπτό ο Χιμένες έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Η Γιουβέντους απείλησε στο 22′ με σουτ του Κριστιάνο που “έβγαλε” ο Όμπλακ και στο 40′ με κεφαλιά του Πορτογάλου.

Στην επανάληψη, μόλις στο 48′ ο Κουαδράδο με προσποίηση και τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1. Στο 60′ οι παίκτες του Σιμεόνε συνδυάστηκαν εντυπωσιακά αλλά ο Χιμένες πλάσαρε ψηλά άουτ. Πέντε λεπτά μετά ο Ματουιντί με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια στον Όμπλακ και έκανε το 0-2.

Οι “ροχιμπλάνκος” μείωσαν στο 70′ με κοντινή κεφαλιά του Σάβιτς. Τρία λεπτά μετά η Γιούβε έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία με Ιγκουαΐν και Ματουιντί.

Στο 82′ ο Βιτόλο έκανε το σουτ και ο Σέζνι έδιωξε δύσκολα. Δύο λεπτά μετά η μπάλα βρήκε στο χέρι στου Μπονούτσι αλλά ο διαιτητής δεν θεώρησε ότι υπάρχει πέναλτι.

Τελικά η λύτρωση ήρθε στο 90′ με τον Ερέρα να πετάγεται, μετά από κόρνερ, και να ισοφαρίζει με κεφαλιά. Ο Κριστιάνο στο 93ο λεπτό με τρομερή ενέργεια ελευθερώθηκε αλλά πλάσαρε μόλις άουτ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χιμένες, Λόντι (76’Βιτόλο), Σάβιτς, Τρίπιερ, Κόκε, Σαούλ, Παρτέι (76’Ερέρα), Φέλιξ, Ντιέγκο Κόστα, Λεμάρ (60’Κορέα).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντε Λιχτ, Σάντρο, Ντανίλο, Μπονούτσι, Κουαδράδο, Κεντίρα (69’Μπετανκούρ), Πιάνιτς (87’Ράμσεϊ), Ματουϊντί, Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (79’Ντιμπάλα).

Διαβάστε επίσης

Back to top button