ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ντεμπούτο Μπάχανακ… και σε νέα θέση!

Στον πρώτο του αγώνα πρωταθλήματος με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, εμφανίστηκε την Κυριακή ο Πατρίκ Μπάχανακ... και όχι στη θέση που τον είχαμε συνηθίσει!

Ο ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ηττήθηκε με 0-4 σκορ από τον ανώτερο Ολυμπιακό, ο οποίος βρήκε τα κουμπιά της, εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες και τα λάθη της και της «έσπασε» το αήττητο μέσα στο ΔΑΚ, το οποίο κράτησε κάτι παραπάνω από 6 μήνες.

Το παιχνίδι αυτό, για αρκετούς ποδοσφαιριστές θα μείνει αξέχαστο, παρόλο αυτά για έναν ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία.

Ο λόγος για τον Πατρίκ Μπάχανακ, ο οποίος την Κυριακή αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία στο πρωτάθλημα της SuperLeague 1 και μάλιστα έπαιξε σε μία θέση στην οποία δεν τον είχαμε συνηθίσει.

Ο διεθνής με την Κ23 του Καμερούν αμυντικός, κάλυψε τα κενά που άφησαν πίσω οι απουσίες των Γιάννη Σκόνδρα και Ντάνι Μπεχαράνο και έπαιξε ως αμυντικός χαφ, δίπλα στον Ελίνι Δημούτσο.

Η παρουσία του ήταν αρκετά σταθερή, όμως σίγουρα κανείς δεν μπορεί να βγάλει συμπεράσματα από μία πρώτη εμφάνιση, σε μία νέα θέση και κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός!

Να σημειώσουμε, πως ως ανασταλτικός χαφ ο Μπάχανακ αγωνίστηκε και στο Κύπελλο με τον Αιολικό, αλλά για λίγο χρονικό διάστημα.

Παρόλο αυτά, η εμφάνισή του στον αγώνα με τα Τρίκαλα στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος έχουν «ανεβάσει» αρκετά τον ίδιο στα μάτια του Άκη Μάντζιου και σίγουρα θα του δοθούν κι΄άλλες ευκαιρίες στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης

Back to top button