ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Τσιλούλης, ο Πλιάτσικας και ο δανεικός Καραμάνος!(pics)

Τα pre game αφιερώματα για τον αγώνα ΠΑΣ Λαμία - Πανιώνιος συνεχίζεται εδώ στο LamiaSports και πάμε να δούμε ποιοι ποδοσφαιριστές συνδέουν τις δύο ομάδες.

Τα pre game αφιερώματα για τον αγώνα ΠΑΣ Λαμία – Πανιώνιος συνεχίζεται εδώ στο LamiaSports και πάμε να δούμε ποιοι ποδοσφαιριστές συνδέουν τις δύο ομάδες.

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 19:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.

Στο πλαίσιο του αγώνα τώρα, το LamiaSports έχει ξεκινήσει το δικό του pre game show, βάζοντάς σας στο κλίμα της αναμέτρησης λίγες ημέρες πριν το σφύριγμα της έναρξης.

Σήμερα, θα δούμε τους ποδοσφαιριστές που συνδέουν τα δύο σωματεία, δηλαδή τους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων.

Ξεκινάμε με τον ποδοσφαιριστή που μετράει τις περισσότερες εμφανίσεις και με τις δύο ομάδες και αυτός είναι ο Τάσος Καραμάνος!

Ο Έλληνας σέντερ φορ, αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2015-2016 μετρώντας 36 συμμετοχές, 6 γκολ και 2 ασίστ.

Δεύτερος της λίστας μας είναι ο Σωτήρης Τσιλούλης, ο οποίος αγωνίζεται από το 2018 στον Πανιώνιο έχοντας φορέσει τη φανέλα του σε 33 ματς, με 4 γκολ και 3 ασίστ.

Για ένα εξήμηνο όμως, ο Τσιλούλης φόρεσε τη φανέλα της Λαμίας προερχόμενος από την ομάδα των Σερρών.

Τρίτος και τελευταίος της λίστας αυτής, ο Βασίλης Πλιάτσικας! 

Από το 2009 έως και το 2016 ο Πλιάτσικας έλειπε στο εξωτερικό, όπου αγωνίστηκε σε διάφορα πρωταθλήματα και ομάδες. Τον Ιούλιο του 2016 επέστρεψε στη χώρα μας για να φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου.

Με τους Νεοσμυρνιώτες δεν κατάφερε να διακριθεί καθώς έπαιξε σε μόλις 1 ματς, παρόλο αυτά η μοίρα τον έφερε στον ΠΑΣ Λαμία.

Με τους «κυανόλευκους» έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 28 παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης

Back to top button