Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα»

Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου, Γιώργου Στράτου, μετά το Διοικητικό συμβούλιο της Super League.

Την συμφωνία της Σούπερλιγκας με την NOVA για την τηλεοπτική στέγη του νέου πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιώργος Στράτος.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Αυτή ήταν μία καλοκαιρινή Αυγουστιάτικη μέρα, ήταν ένα μακρύ καλοκαίρι καθώς εκδηλώθηκαν παθογένειες πολλών χρονών. Αποδείξαμε όμως ότι η δημοκρατία θέλει αντοχές, ανοχές και αλληλοκατανόηση. Μπαίνουμε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα και ευχόμαστε στις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές να είναι γεροί στη νέα χρονιά. 

Σήμερα το συμβούλιο αποδέχθηκε μνημόνιο συνεργασίας με την NOVA που είναι κοντά στα θέλω των 12 μικρών αλλά και αυτά των τεσσάρων μεγάλων ομάδων. Ένα μνημόνιο που θα βοηθήσει το πρωτάθλημα να πάρει την ανιούσα και να μην εξελιχθεί σε τουρνουά. 

Σε μία πρωτόγνωρη διαδικασία πέντε συμβουλίων σε ένα μήνα, μάθαμε να συνεργαζόμαστε και να ακούμε περισσότερο. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να συγχαρώ τον κ Γραμμένο αλλά και τον κ. Καλαντζή και υποσχόμαστε πως θα είμαστε αρωγοί στο έργο τους. Η ομοσπονδία είναι το δέντρο και εμείς είμαστε οι καρποί. Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση στους φιλάθλους των μικρών ομάδων να επιστρέψουν στα γήπεδα 

Είμαστε το δημοφιλέστερο και λαϊκότερο άθλημα και θεωρούμε πως θα πρέπει δραστικά να αντιμετωπισθεί αυτό που λέγεται προϋπολογισμός. Είμαστε οι χρόνιοι αιμοδότες των ελληνικών ταμείων και θέλουμε να μεταφέρουμε την έκκληση μας στον υφυπουργό αθλητισμού». 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button