Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Έσπερος Λαμίας – ΑΣΑ Κόροιβος: Και τώρα η συνέχεια!

Έτοιμος για ακόμη μία «μάχη» ο Έσπερος Λαμίας... Αυτή τη φορά αντίπαλος ο Κόροιβος Αμαλιάδας.

Έτοιμος για ακόμη μία «μάχη» ο Έσπερος Λαμίας… Αυτή τη φορά αντίπαλος ο Κόροιβος Αμαλιάδας.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Έσπερος Λαμίας BC fan club:

ΦΙΛΟΙ μας φίλαθλοι, σε συνέχεια της έκπληξης  με την πρόκριση της νεανικής μας ομάδας, για το ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ,αντιμετωπίζουμε,αύριο Κυριακή 22/09/2019,στο κλειστό Χαλκιοπούλειο Λαμίας και ώρα 17:00 μμ, για τον επόμενο γύρο, έναν ισχυρότερο αντίπαλο ,τον ΚΟΡΟΙΒΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ, ομάδα της Α2 κατηγορίας.

Προσπαθώντας να προσεγγίσουμε όσο πιο αντικειμενικά το παιχνίδι, γνώμη μας είναι ότι ο Κόροιβος Αμαλιάδας ,φαντάζει το ακλόνητο φαβορί,  για την νίκη και την πρόκριση, στον επόμενο γύρο.

Θεωρούμε ότι το basketball είναι ένα από τα πιο ‘’δίκαια αθλήματα’’. Συνήθως η διαφορά δυναμικότητας κάθε ανώτερης κατηγορίας είναι εμφανής και η τάση για τον νικητή, είναι δεδομένη. Το να  επικρατήσει το αντίθετο ,δηλαδή να κερδίσει το αουτσάιντερ, αποτελεί κατά κανόνα έκπληξη μεγατόνων και ως τέτοια καταγράφεται στην μπασκετική ιστορία.

Στο παιχνίδι της Κυριακής δεν υπάρχουν αυταπάτες, μιάς και στο σημερινό ρόστερ του Κόροιβου Αμαλιάδας συμμετέχουν, δύο ξένοι παίκτες και οκτώ έλληνες που έχουν αγωνιστεί για χρόνια σε ευρωπαϊκό επίπεδο και στις ανώτερες κατηγορίες της Α1 και της Α2.

Έχοντας υπόψη τα ανωτέρω αντικειμενικά στοιχεία, για την ομάδα μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ πιστεύουμε ότι το παιχνίδι πρέπει να το προσεγγίσουμε, σαν μία ιδιαίτερη

Επιβράβευση της προηγουμένης προσπάθειας των αθλητών και του τεχνικού επιτελείου, και

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Λαμίας, να κατηφορίσει στο κλειστό για να βοηθήσει με το χειροκρότημά, τους νέους ταλαντούχους αθλητές μας ώστε να μπορέσουν να είναι τόσο ανταγωνιστικοί ,όσο μας επιτρέψει ο ανώτερος αντίπαλός.

…Αθλητικά…σεμνά και ταπεινά.. και Καλό μας παιχνίδι…

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button