Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δύσκολη νίκη για Αϊντχόφεν

Με νίκη, έστω και δύσκολη, αποχαιρέτησε το 2017 και τους οπαδούς της η Αϊντχόφεν, φιλοξενώντας τη Φιτέσε στο τελευταίο ματς πριν τη χειμερινή διακοπή στην Ολλανδία.
Με τους χώρους ασφυκτικά κλεισμένους στο πρώτο ημίχρονο η Αϊντχόφεν δυσκολεύτηκε πολύ να δώσει ρυθμό στο ματς κι έγινε απειλητική στις περιπτώσεις που εξαργύρωσε στο παιχνίδι της την ποιότητα του Ίρβινγκ Λοζάνο.
Ωστόσο σε όλες τις τελικές του Μεξικανού ο Ρέμκο Πασβίρ είχε απάντηση. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν από την αρχή εξαιρετικά επικίνδυνοι στην κόντρα επίθεση. Στις πρώτες δύο περιπτώσεις που τους προέκυψαν ο Γερούν Ζουτ τους σταμάτησε, όχι όμως και στο 32ο λεπτό όταν ο Τιμ Μάταβζ ολοκλήρωσε την ασίστ του Λίνσεν για να δώσει προβάδισμα στη Φιτέσε.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να δυσκολεύονται να βρουν χώρους σε ροή αγώνα, ωστόσο ευτύχησαν να το κάνουν σε στατική φάση, όταμ ο Σβάαμπ με κεφαλιά πρόλαβε την άμυνα της Φιτέσε και νίκησε τον Πασβίρ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λοζάνο συνέχισε να είναι ο πρωταγωνιστής και αποδείχθηκε και ο καθοριστικός της αναμέτρησης καθώς στο 52ο λεπτό ολοκλήρωσε με δυνατό σουτ εκτός περιοχής την έξοχη συνεργασία του Ράμζελααρ με τον φαν Χίνκελ για το 2-1 της Αϊντχόφεν. Ο Μεξικανός πάντως είχε τη συνδρομή της τύχης αφού η μπάλα άλλαξε ελαφρώς πορεία από το σώμα του Κάσια.
Η ομάδα του Κοκού δεν πέτυχε 3ο γκολ, η Φιτέσε αναζήτησε ανεπιτυχώς την ισοφάριση και το κλείσιμο του 2017 βρήκε την Αϊντχόφεν πρωταθλήτρια χειμώνα και με 18 νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς μέσα στο 2017.
Αυτή ήταν η 9η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και ανεξαρτήτως έδρας απέναντι στην ομάδα του Άρνεμ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button