Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πέντε γκολ, νεύρα και μια πρόκριση!

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Φθιώτιδας η ΑΕ Καλυβίων, σε ένα καταπληκτικό ματς με την Αγία Παρασκευή... 

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Φθιώτιδας η ΑΕ Καλυβίων, σε ένα καταπληκτικό ματς με την Αγία Παρασκευή…

Στο πλαίσιο της Α’ φάσης του Κυπέλλου Φθιώτιδας, η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε την ΑΕ Καλυβίων από την οποία και ηττήθηκε με σκορ 2-3, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση έχοντας και το 2-1 του πρώτου αγώνα.

Το LamiaSports βρέθηκε στο γήπεδο και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ. Θα ακολουθήσει και φώτορεπορταζ του αγώνα.

Το ματς:

Στο 8′ μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη Αγίας Παρασκευής, ο Καραγιώργος έβγαλε διαγώνια πάσα στον Καρκανη, αυτός πάτησε περιοχή και έκανε το δυνατό σουτ. Η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το γκολ ήρθε δύο λεπτά αργότερα όταν ο Ζήσιμος με κεφαλιά κέρδισε τον Μήτσου γράφοντας το 1-0. Ασυνεννοησία στην άμυνα της ΑΕ Καλυβίων.

Σουτ του Παπανάγνου από καλή θέση λίγα λεπτά αργότερα, ο Σκοτίδας είδε την μπάλα με περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του.

Κεφαλιά του Τσιγκόλη η μπάλα περνάει και πάλι δίπλα από το δοκάρι του Σκοτίδα, στο 23′.

Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕ Καλυβίων λίγα λεπτά αργότερα.

Ο Σπυριδάκης, ο οποίος είχε προωθηθεί, έπιασε την κεφαλιά με τον Σκοτίδα να κάνει εκπληκτική επέμβαση. Στο 26′ ο Κοντρέου έπιασε την κεφαλιά μετά από φάουλ σέντρα του Αναστασίου αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας της Αγίας Παρασκευής κράτησε το 1-0.

Και εκεί που ο Σκοτίδας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Νίκης, στο 31′ έκανε ένα λάθος καθώς γλίστρησε μπροστά από τον Χαλλή, ο οποίος το εκμεταλλεύτηκε και έκανε το 1-1.

Εκπληκτικό σουτ του Καραγιώργου εκτός περιοχής, ο Μήτσου έκανε σωτήρια επέμβαση κρατώντας το 1-1.

Στο 43′ ο Τσάτσης έβαλε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ. Ο έμπειρος αμυντικός χαφ δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μήτσου βάζοντας ένα καταπληκτικό γκολ κάνοντας το 2-1. Ανύμπορος πραγματικά να αντιδράσει ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ.

Το σκορ έμεινε στο 2-1 με τη Νίκη να έχει τα γκολ αλλα την ΑΕ Καλυβίων να έχει την υπεροχή.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μόσχο να σουτάρει εκτός της περιοχής και τον Σκοτίδα να κάνει μια ακόμη εξαιρετική επέμβαση.

Στο 59′ διπλή μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕ Καλυβίων. Αρχικά ο Μάλλιος έκανε το σουτ ο Σκοτίδας απέκρουσε, ο Χαλλήε πήγε να πάρει το ριμπάουντ, σούταρε αλλά ο Καραγιώργος Σταύρος έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τα εκπληκτικά σουτ. Ο Κοντρέου και πάλι απείλησε από μακρινή απόσταση, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ.

Η ομάδα του Αχιλλέα Καμπά πίεζε και στο 84′ ο Τσιγκόλης κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Σκοτίδα. Ο Παπανάγνος σήκωσε τη μπάλα, ο Κοντρέου σούταρε δυνατά και έκανε το 2-2.

Στην επόμενη φάση ο Τσιγκόλης βγήκε τετ α τετ αλλά ο καταπληκτικός σήμερα Σκοτίδας του είπε όχι!

Στο 88′ επί της ουσίας τελείωσε το ματς με τον Χριστόπουλο να εκτελεί το κόρνερ ο Σπυριδάκης πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 2-3.

Το σκορ έμεινε έως το τέλος και η ΑΕ Καλυβίων πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

dav

Διαβάστε επίσης

Back to top button