ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πρώτος βαθμός για την Κ19!

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague Υποδομών Κ19, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο Λιανοκλάδι τον Πανιώνιο. Το LamiaSports βρέθηκε στο γήπεδο κοντά στην "κυανόλευκη" Ακαδημία και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague Υποδομών Κ19, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο Λιανοκλάδι τον Πανιώνιο. Το LamiaSports βρέθηκε στο γήπεδο κοντά στην “κυανόλευκη” Ακαδημία και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

Στο 1-1 έμειναν ΠΑΣ Λαμία και Πανιώνιος στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague Υποδομών Κ19.

Η ομάδα του Πανιωνίου προηγήθηκε όμως στο 89′ ο Στεφανής πέτυχε το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα γράφοντας το τελικό 1-1.

Η ομάδα του Λάκη Παπανικολάου εμφανίστηκε πολύ καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, παίρνοντας έτσι τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα.

Το LamiaSports βρέθηκε στο Λιανοκλάδι και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ, ενώ θα ακολουθήσει και φώτορεπορταζ της αναμέτρησης.

Το ματς:

Μόλις στο 7′ Μουντρίχας προ κενής εστίας σούταρε ψηλά την μπάλα, με τους αμυντικούς της Λαμίας, απλά να κοιτάζουν.

Σέντρα του Ξυγκόρου λίγο αργότερα, ο Μουντρίχας και πάλι δεν μπορεί να βάλει το πόδι του με συνέπεια ο Τρόπουλος να μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 10′ η Λαμία απάντησε στις ευκαιρίες όταν ο Τρούμπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά ο Τρίνας μπλόκαρε έστω και δύσκολα.

Φάση διαρκείας στα καρέ του ΠΑΣ Λαμία έπειτα από κόρνερ του Πανιωνίου οι αμυντικοί διώχνουν με υπερένταση στο 15′.

Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ με τον Κασάπα να βρίσκεται ολομόναχος στη μικρή περιοχή του Πανιωνίου όμως άργησε να κάνει το σουτ, τον σταμάτησε ο αμυντικός και ύστερα ο παίκτης των γηπεδούχων έκανε και φάουλ.

Κεφαλιά του Παυλή μέσα από την μεγάλη περιοχή του Τρόπουλου, η μπάλα πέρασε άουτ στο 27′.

Η Λαμία από το 30′ και μετά έλεγχε το παιχνίδι, είχε μερικές καλές ενέργειες, χωρίς όμως να μπορέσει να σκοράρει.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον Πανιώνιο κόντρα στην ροή που είχε το πρώτο ημίχρονο αλλά και τα λίγα λεπτά του δευτέρου.

Ο Κουδουνάς, ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν πολύ σταθερός, έκανε τραγικό λάθος στην άμυνα με αποτέλεσμα ο Γρίβας να βγει τετ α τετ με τον Τρόπουλο και να πλασάρει εύστοχα για το 0-1, στο 47′.

Στο 58′ του αγώνα, ο Βλαχομήτρος έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο πάτησε περιοχή, σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και απομακρύνθηκε.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Ξυγκόρος αφού ξέφυγε από το μαρκάρισμα των κυανόλευκων αμυντικών, έκανε ένα σουτ το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Τρόπουλου.

Στο 78′ ο Φουσέκης πάτησε περιοχή ύστερα από την πάσα του Μεσουρούνη, σούταρε με την μπάλα να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Τρινά.

Στο 89′ ο Μεσουρούνης εκτέλεσε το φάουλ από καλή θέση, η μπάλα βρήκε αρχικά στο τοίχος αλλά έφτασε στο δεύτερο δοκάρι με τον Στεφανή να βρίσκεται εκεί και να γράφει το τελικό 1-1.

Να σημειώσουμε πως ο ΠΑΣ Λαμία τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Μητσόπουλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Τρόπουλος, Πατσάνι, Σουρτζής, Κουδουνάς, Μητσόπουλος, Στεφανής, Τρούμπουλος, Κασάπας, Σπαθούλας, Βλαχομήτρος, Φετεινίδης.

Πανιώνιος: Τρίνας, Τριάδης, Ζαχί, Τσουρούλας, Μικο, Κουτσάκης, Γρίβας, Ρέτσος, Μουντρίχας, Παυλής, Ξυγκόρος

Διαβάστε επίσης

Back to top button