FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το «2 στα 2» του Κουτσιαύτη… και η παράξενη σύμπτωση με τη Λαμία!(pics+vids)

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον διαιτητή του ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός, Αριστομένη Κουτσιαύτη. Δείτε τι παράξενο υπάρχει στην ποδοσφαιρική ιστορία του Κουτσιαύτη με την «κυανόλευκη» ομάδα.

Καλό σημάδι φαίνεται πως είναι για τον ΠΑΣ Λαμία, ο ορισμός του Αριστομένη Κουτσιαύτη στον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Εχθές η ΚΕΔ και η ΕΠΟ ανακοίνωσαν τους διαιτητές της 8ης αγωνιστικής της SuperLeague, η οποία θα βρει τον ΠΑΣ Λαμία να αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό εντός έδρας στο ντέρμπι της Στερεάς Ελλάδος.

Στο πλαίσιο τώρα του pre game show, το LamiaSports συνεχίζει να σας βάζει στο κλίμα με αφιερώματα και άρθρα όσο αφορούν την συγκεκριμένη αναμέτρηση (έχουμε δει μέχρι στιγμής το scout report της αντίπαλης ομάδας, τους ποδοσφαιριστές που φορεσαν τη φανέλα και των δύο και την σύγκριση των μπάτζετ).

Σήμερα, θα περάσουμε από «κόσκινο» τον διαιτητή του αγώνα, Αριστομένη Κουτσιαύτη.

ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ

Ο διαιτητής από την Άρτα, φέτος έχει «σφυρίξει» μόνο σε δύο παιχνίδια της SuperLeague, όμως το στατιστικό του είναι εξαιρετικό για τον ΠΑΣ Λαμία.

Σε δύο παιχνίδια λοιπόν, ο Κουτσιαύτης έχει δύο νίκες γηπεδούχων… Μάλιστα το ένα από αυτά έχει δώσει 1 πέναλτι.

Συνολικά, στα παιχνίδια του Έλληνα διαιτητή, σημειώθηκαν 35 σουτ αλλά μπήκαν μόλις 2 γκολ τα οποία έκριναν και τα αποτελέσματα. Το θέμα είναι πως και στα δύο παιχνίδια, είχαμε σκορ από ένα γκολ και κάτω, όπως μπορείτε να καταλάβετε.

Επίσης, στα παιχνίδια του ο Κουτσιαύτης έδωσε συνολικά 62 φάουλ, με μέσο όρο 31 φάουλ ανά παιχνίδι και 15 κίτρινες κάρτες με μέσο ορο 7,5 κάρτες ανά ματς. Το θετικό είναι πως δεν έχει δείξει καμία κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) αλλά και καμία αποβολή δεν έχει στο ενεργητικό του φέτος.

ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ

Όσο αφορά τα περσινά παιχνίδια, ο Κουτσιαύτης ορίστηκε σε συνολικά δέκα ματς, έχοντας 4 νίκες γηπεδούχων, 2 ισοπαλίες και 4 νίκες φιλοξενούμενων.

Συνολικά έδωσε 7 πέναλτι πέρυσι, ενώ στα παιχνίδια του σημειώθηκαν 20 γκολ, 176 σουτ ενώ «σφύριξε» 326 φάουλ.

Οι κίτρινες κάρτες που έδειξε ο διαιτητής από την Άρτα έφτασαν τις 57, ενώ είχε μόλις 1 απευθείας κόκκινη, αλλά και 4 αποβολές με δεύτερες κίτρινες κάρτες.

ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ

Την περσινή σεζόν, ο ΠΑΣ Λαμία βρέθηκε στο ίδιο γήπεδο με τον Αριστεμένη Κουτσιαύτη τρεις φορές.

H πρώτη ήταν την 19η αγωνιστική της SuperLeague και η ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η δεύτερη φορά, ήταν για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το μεγάλο διπλό της Λαμίας επί του Πλατανιά Χανίων με σκορ 1-2.

Τρίτη και τελευταία φορά που ο Κουτσιαύτης «σφύριξε» αγώνα του ΠΑΣ Λαμία, ήταν η ήττα από τον Παναιτωλικό με σκορ 1-0 και σκόρερ τον Μοράρ.

ΔΕΝ ΜΑΣ «ΠΑΕΙ» ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ

Στα περσινά παιχνίδια του ΠΑΣ Λαμία, ο Κουτσιαύτης έχει ένα όχι τόσο καλό στατιστικό. Έχει δείξει δύο κόκκινες κάρτες στα δύο από τα τρία παιχνίδια που έχει οριστεί να διευθύνει τον ΠΑΣ.

Οι αγώνες είναι με Παναιτωλικό και με Πλατανιά Χανίων, αλλά υπάρχει ένα ακόμη παράξενο περιστατικό. Τις κόκκινες κάρτες τις έχουν δεχθεί ο Πίτι στον αγώνα με τον Πλατανιά Χανίων και ο Μάρκ Ασίγκμπα στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Όμως και οι δύο κόκκινες έχουν δοθεί ακριβώς στο ίδιο λεπτό… Στις καθυστερήσεις του αγώνα και μάλιστα στο πρώτο λεπτό αυτών.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button