Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

«Ντέρμπι με αξία παντού»

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα σήμερα Κυριακή με αρκετά ντέρμπι στην Ευρώπη αλλά η σημερινή επιλογή της τριάδας έγινε με γνώμονα την ανάγκη κάθε ομάδας για βαθμούς. Τρια παιχνίδια λοιπόν και σήμερα σε ένα “Τρίξι” από την Μπουντεσλίγκα, την Νορβηγία και την Σουηδία. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια παρακάτω λίγο πιο αναλυτικά.

XAΜΑΡΜΠΙ – ΑΙΚ 16:00

Χαμαρμπι και Αϊκ δύο από τις καλύτερες ομάδες του φετινού Σουηδικού πρωταθλήματος. Η Χάμαρμπι εντός έδρας είναι αήττητη με 9 νίκες και 2 ισοπαλίες, σκοράροντας 36 γκολ και μαζεύοντας 29 βαθμούς. Από την άλλη η Αϊκ εκτός έδρας έχει μαζέψει 23 βαθμούς με ρεκόρ 7-2-2. Δύσκολο παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους που βρίσκονται σε τροχιά πρωταθλήματος και που όμως αν αφήσουν βαθμούς σήμερα στην έδρα της Χάμαρμπι θα δουν την Τζουγκάρντεν να απομακρύνεται. Η Χάμαρμπι από την άλλη στην 4η θέση κυνηγάει μια εκ των τριών πρώτων θέσεων που οδηγούν σε Ευρωπαϊκά εισιτήρια και με τρεις βαθμούς μόλις πίσω από την Μάλμε θα προσπαθήσει να χτυπήσει το παιχνίδι. Επιλογή το over 2.5 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση με απόδοση 2.05.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΑΙΝΤΡΑΧΤ – ΝTΌΡΤΜΟΥΝΤ 19:00

Αιντράχτ και Ντόρτμουντ έρχονται απο δύο μεγάλα Ευρωπαικα παιχνίδια απέναντι στην Αρσεναλ και την Μπαρτσελόνα αντίστοιχα. Η Αιντραχτ ηττήθηκε από την Αρσεναλ για το Europa League με 3-0 αλλά το σκορ είναι πλασματικό. Η Αρσεναλ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 1-0 αλλά τα άλλα δυο γκολ μπήκαν μετά το 79΄ όπου και έμεινε η Αιντραχτ με 10 παίχτες μετά την αποβολή του Κόορ. Η Ντόρτμουντ πήρε ισοπαλία από την Μπαρτσελονα στο Signal Iduna Stadium αλλά ο Τέρ Στέγκεν έσωσε την Μπαρτσελόνα στο πέναλτι του Ρόις στο 53΄ αλλά και σε αρκετές ακόμη περιπτώσεις. Και οι δύο θέλουν την νίκη αλλα η Ντόρτμουντ μετα το στραβοπάτημα με την Ουνιον Βερολίνου δεν την παίρνει να χάσει άλλους βαθμούς. Επιλογή το 2Χ & over 2.5 με απόδοση 1.90.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΡΑΝΧΑΙΜ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ 19:00

H Ρανχάιμ παλεύει για την σωτηρία της και έχει ρεαλιστικές ελπίδες καθώς Στρομγκοντσέτ, Σάρσμποργκ 08 και Ρανχάιμ έχουν από 19 βαθμούς. Η Μπόντο μετά από την ήττα από Όντ την και την ισοπαλία 3-3 με την Στάμπαεκ βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω από την Μόλντε στην κούρσα του πρωταθλήματος. Χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη για μην χάσει την επαφή της με την κορυφή, φυσικά και η Ράνχάιμ χρειάζεται βαθμούς για να ανέβει στην βαθμολογία. Αλλά έχουμε αντιμέτωπες την δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 49 γκολ και την τρίτη χειρότερη άμυνα με 37 γκολ. Η Μπόντο ξέρει ότι ένα τρίτο αρνητικό αποτέλεσμα θα την απομακρύνει από την κούρσα του τίτλου και θα προσπαθήσει να πάρει τους τρεις βαθμούς. Επιλογή το over 1.5 goal για την Μπόντο Γκλίμτ με απόδοση 1.85.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

OI ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

XAΜΑΡΜΠΙ – ΑΙΚ

over 2.5 (2.05)

ΑΙΝΤΡΑΧΤ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

2Χ & over 2.5 (1.90)

ΡΑΝΧΑΙΜ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

over 1.5 goal Μπόντο Γκλίμτ (1.85)

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ: 7.20

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Παίζουμε σύστημα 2-3 ή αλλιώς «Τρίξι» δημιουργώντας τέσσερις στήλες, τρεις δυάδες και μια τριάδα δηλαδή, και ποντάρουμε ισόποσα. Αν βγει έστω μια δυάδα παίρνουμε πίσω το ποντάρισμα μας. Φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα, το να παίξουμε μονό αποδεκτό είναι ο καλύτερος τρόπος πονταρίσματος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button