ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – Πανιώνιος 1-1: Αυτό δεν υπάρχει!

Μία φάση ένα γκολ για τον Πανιώνιο, με το Τσαγκαράκη να ακυρώνει κανονικό γκολ του ΠΑΣ Λαμία με την υπόδειξη του VAR.

Μία φάση ένα γκολ για τον Πανιώνιο, με το Τσαγκαράκη να ακυρώνει κανονικό γκολ του ΠΑΣ Λαμία με την υπόδειξη του VAR.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 o ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Πανιώνιο στο ΔΑΚ της πόλης…

Στο 1-1 έμεινε η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου με αντίπαλο τον Πανιώνιο! Πολλά τα λάθη από τον διαιτητή Τσαγκαράκη ο οποίος ακύρωσε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ γκολ του Σάσι και με τα σφυρίγματά του αναγκάσε τη Λαμία σε μία ακόμη ισοπαλία.

Ανύπαρκτος ο Πανιώνιος για 90λεπτά, με τον Αραμπούλι να κάνει ένα σουτ και πετυχαίνει το 1-1. Ο Μπεχαράνο είχε βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Πρώτη συμμετοχή για τον Ισμαΐλ Σάσι, ο οποίος έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα της Λαμίας, όμως τραυματίστηκε και δυστυχώς άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες για περίπου 4 λεπτά.

Το ματς:

To παιχνίδι ξεκίνησε με τη Λαμία να προσπαθεί να κρατήσει μπάλα και να απειλήσει. Κυρίως από τα δεξιά έκανε επιθέσεις με τον Δημούτσο, τον Σάλιακα και τον Καραμάνο να κάνουν παιχνίδι.

Στο 10΄ο Σάλιακας εκτέλεσε το φάουλ αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν την μπάλα έγκαιρα πριν προλάβει το Τουράμ να βάλει το κεφάλι του.

Δύο λεπτά αργότερα, απίστευτη κάθετη πάσα από το Δημούτσο στον Ρόμανιτς, ο Σέρβος πατάει περιοχή αλλά το πλασέ του πάει πάνω στον Κότνικ ο οποίος πλασάρει εύκολα.

Στο 14΄ο Αραμπούλι μετά από μαρκάρισμα του Αντέτζο με τους παίκτες του Πανιωνίου να ζητούν πέναλτι, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι…

Πρώτο κόρνερ για τον ΠΑΣ Λαμία στο παιχνίδι, ο Αντέτζο ολομόναχος μέσα στη μεγάλη περιοχή, δεν κατάφερε να σουτάρει.

Στο 22΄ο Καραμάνος έβγαλε μία σέντρα από τα δεξιά, ο Δημούτσος που είχε προωθηθεί πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Κότνικ.

Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Πανιώνιο στο παιχνίδι στο 35΄όταν ο Σαραμαντάς έβγαλε μία σέντρα από τα δεξιά, ο Τσιλούλης όμως έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ.

Στο 40΄σουτ του Τουράμ μέσα από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κότνικ. Η επόμενη φάση έφερε κόρνερ για τη Λαμία όμως ο Αντέτζο δεν κατάφερε να σουτάρει σωστά αν και είχε πάρει καλή θέση.

Ο Τουράμ απειλεί και πάλι την άμυνα του Πανιωνίου, όμως το σουτ που επιχείρησε μέσα από τη μικρή περιοχή του Κότνικ, κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Βάντερσον έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά αλλά η κεφαλιά του Τουράμ κατέληξε και πάλι στα χέρια του Κότνικ.

Το 0-0 έμεινε ως τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το ταμείο του πρώτου ημιχρίνου

Η Λαμία έπαιζε εμφανώς καλύτερα από τον Πανιώνιο στο πρώτο ημίχρονο, είχε περισσότερες ευκαιρίες και μάλιστα δύο κλασσικές για νε βρεθεί μπροστά στο σκορ, όμως το πρόβλημα στην τελική πάσα αλλά και στο τελείωμα έκανε και πάλι την εμφάνισή του…

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου μπήκε πιο δυνατά από τον αντίπαλό της και μόλις στο 48΄ο Βάντερσον, έπειτα από ωραία ενέργεια και πάσα του Ρομανιτς, έβγαλε τη σέντρα αλλά ο Κότνικ βγήκε και μπλόκαρε.

Πρώτο σουτ στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν για τη Λαμία με τον Σάλιακα να κάνει μία κούρσα από τα δεξιά, να σουτάρει αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ούτε κατά διάνοια δεν μπορούσε να απειλήσει, με την κατοχή της μπάλας να είναι και στο δεύτερο ημίχρονο υπέρ της Λαμίας.

Στο 59΄πέρασε στη θέση του Βύντρα ο Ισμαΐλ Σάσι, καταγράφοντας την πρώτη του συμμετοχή με τον ΠΑΣ Λαμία.

Ο Τυνήσιος πέρασε στο παιχνίδι, με την διάταξη να γυρνάει σε 4-2-3-1 και τον Σάσι να παίζει ως δεκάρι…

Το 1-0… με γκολάρα Μπεχαράνο!

Στο 69΄ ο Μπεχαράνο έγινε κάτοχος της μπάλας εκτός της περιοχής του Πανιωνίου, σημάδεψε και σούταρε. Ο Κότνικ αρχικά φάνηκε να αποκρούει τη μπάλα, αλλά το σουτ ήταν τόσο δυνατό που του «τρύπησε» τα χέρια και το 1-0 ήταν γεγονός!

Σημαντικό γκολ για τον ΠΑΣ Λαμία, πρώτο για τον Μπεχαράνο!

Η γκολάρα του Σάσι… και η ακύρωση με το VAR!

Το 2-0 δεν άργησε να έρθει και μάλιστα ήταν και αυτό γκολάρα! Ο Ισμαΐλ Σάσι πήρε πήρε τη μπάλα έπειτα από εξαιρετική πάσα του Ρόμανιτς, ο Τυνήσιος έκανε εξαιρετική ενέργεια και με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0!

Παρόλο αυτά ο διαιτητής πήγε στο VAR έπειτα από υπόδειξη και ακύρωσε το γκολ… δίνοντας φάουλ υπέρ του Πανιωνίου. Απίστευτα πράγματα!

Σουτ του Ρόμανιτς στο 83΄μετά από ωραία πάσα του Σάσι, ο Σέρβος προχώρησε σούταρε και έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ είχε την επιλογή να την «σπάσει» αριστερά όπου είχε ελεύθερο χώρο ο Τυνήσιος συμπαίκτης του.

Ο Σάσι στο 87΄έπεσε εντός της περιοχής μετά από μαρκάρισμα του Ευαγγέλου, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Η ψυχρολουσία…

Μία φάση ένα γκολ για τον Πανιώνιο με τον Αραμπούλι να σουτάρει και η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Βελλίδη. Η απόλυτη ψυχρολουσία στο ΔΑΚ Λαμίας. Το 1-1 έμεινε έως το τέλος του αγώνα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Σωτήρη Αντωνίου): Βελλίδης, Άντετζο, Βύντρας, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Σάλιακας, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Τούραμ, Καραμάνος, Μπεχαράνο

Αναπληρωματικοί: Κατσίκας, Τζανετόπουλος, Βασιλόγιαννης, Ταϊρόν, Σασί, Σκόνδρας, Μπαχανάκ

Πανιώνιος (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ρέντζας, Τσιλούλης, Άρτσε, Μαξίμοβιτς, Αραμπούλι, Καμαρά

Αναπληρωματικοί: Μαλέρμπ, Μανιάτης, Λυμπεράκης, Παπανικολάου, Οικονομίδης, Σίντι Σοφιάν, Παπαγεωργίου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button