Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

«Δευτεριάτικο Ρίσκο Στα Γκολ»

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα μετά το χθεσινό 2/3 και μετά από ένα πολύ δυνατό σαββατοκύριακο ξεκινάμε την εβδομάδα με τρεις επιλογές με λίγο ρίσκο. Το σύστημα γνωστό “Τρίξι” δεν αλλάζει και οι επιλογές είναι από τρεις αγώνες με ομάδες που συνήθως ασχολούμαστε και τις βάζουμε συχνά στις επιλογές μας. Πάμε παρακάτω να δούμε τα παιχνίδια λίγο πιο αναλυτικά.

ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΜΟΛΝΤΕ 20:00

H Μόλντε πήρε αυτό που ήθελε αν και δυσκολεύτηκε και από την Τρόμσο αλλά και από τον βαρύ λόγο βροχής αγωνιστικό χώρο. Σήμερα απέναντι στην Στάμπαεκ μια ομάδα που παλεύει και καταφέρνει μέχρι στιγμής να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Μόλντε με νίκη θα μείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ειδικά μετά την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της Μπόντο Γκλιμτ και αυτό είναι και το ζητούμενο. Η Στάμπαεκ δεν είναι αμελητέα ποσότητα και χρειάζεται βαθμούς για να ξεφύγει και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Τα παιχνίδια μεταξύ τους παραδοσιακά έχουν γκολ είτε εντός, είτε εκτός επιλογή στο παιχνίδι το 2Χ & over 2.5 με απόδοση 2.20.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΒΙΤΟΡΟΥΛ – ΠΟΛΙ ΙΑΣΙ 20:30

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στη βαθμολογία με την Βιτορούλ να κρατάει την 3η θέση με 18 βαθμους και την Πόλι Ιάσι την 5η με 16 βαθμούς. Η Βιτορουλ μετά τον αποκλεισμό της στο Europa League από την Γάνδη έχει επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα και στην κατάκτηση του. Η Πολι Ιάσι κάνει φέτος πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής, πέρσι να θυμίσουμε ότι τερμάτισε 8η με 34 βαθμούς σε 26 παιχνίδια. H Βιτορούλ έρχεται από μεγάλη νίκη στην έδρα της από την Γκάζ Μετάν με 4-1 ενώ η Πόλι Ιάσι δεν πατάει πολύ καλά με δυο ισοπαλίες και μια ήττα στα τρία τελευταία. Επιλογή στο παιχνίδι το over 1.5 goal για την Βιτορούλ με απόδοση 1.80.

ΒET INFO

Τα παιχνίδια μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια ανεξαρτήτως έδρας έχουν συνήθως πολύ ένταση και αρκετές κάρτες. Οπότε το  over 5.5 κάρτες στην αναμέτρηση είναι αρκετά πιθανό με απόδοση 1.85 αλλά και το να υπάρξει κόκκινη κάρτα με απόδοση 4.30.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ – ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ 23:00

Η Σπόρτινγκ μετά από ένα πολύ χορταστικό παιχνίδι εκτος έδρας με την Αϊντχοφεν στην Ολλανδία για το Europa League επιστρέφει στην Λισαβονα. Η Φαμαλικάο συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα κερδίζοντας με 4-2 την Πάκος Φερειρα στην έδρα της. Η Σπόρτινγκ έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία του πρωταθλήματος και βρίσκεται στην 7η θέση με 8 βαθμούς σε 5 παιχνίδια. Και οι δυο ομάδες σκοράρουν αρκετά εύκολα αλλά και δέχονται γκολ. Για την Φαμαλικάο θα είναι ουσιαστικά το πρώτο τεστ απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και σε ένα μεγάλο γήπεδο όπως το “Χοσέ Αλβαλάδε” της Λισαβονας. Επιλογή το g/g  & over 2.5 με απόδοση 1.95.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

OΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:

ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΜΟΛΝΤΕ

2X & over 2.5 (2.20)

ΒΙΤΟΡΟΥΛ – ΠΟΛΙ ΙΑΣΙ

ΒΙΤΟΡΟΥΛ over 1.5 goal (1.80)

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ – ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ

g/g & over 2.5 (1.95)

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ: 7.70

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Παίζουμε σύστημα 2-3 ή αλλιώς «Τρίξι» δημιουργώντας τέσσερις στήλες, τρεις δυάδες και μια τριάδα δηλαδή, και ποντάρουμε ισόποσα. Αν βγει έστω μια δυάδα παίρνουμε πίσω το ποντάρισμα μας. Φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα, το να παίξουμε μονό αποδεκτό είναι ο καλύτερος τρόπος πονταρίσματος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button